2010. augusztus 1., vasárnap

Vasárnap, eddig.

Nézzük, mi is volt ma eddig. Lehet, hogy nem fogom tudni befejezni, csak este, de előbb utóbb kikerül a bejegyzés, az biztos!

Éjjel minden rendben volt, Livike ébredt fel 0:20-kor, de adtam Neki teát, azzal vissza is aludt, így most már mi is alhattunk végre. Apa 23 óra körül ért haza, így épp akkor készültünk aludni, amikor Livike felébredt. Nem baj, jobb volt így, mintha már aludtunk volna és akkor ébreszt bennünket is. :)
Ezután már reggel 7:30-ig csend volt és nyugalom, Levike megint a plüss kutya hozzámvágásával jelezte, hogy keljek már mert éhes. :)

Miután rendbetettük Őket, gyorsan telt az idő, hamar eljött a 9:30, amikor Apa indult dolgozni (10-re), Papa pedig már előtte hozzáfogott, hogy megcsinálja a csatornát az előtetőhöz. Nem túl rég végzett, bár dél után amikor a legmelegebb volt, kicsit pihent (kaja után) de utána újból nekifogott, és amíg kész nem lett, abba sem hagyta. Kész lett, mostmár talán nem lesz akkora sár itt előttünk, ha esik az eső. :)

Egész nap volt mit csinálni. Mama főzött, közben Livikét is szórakoztatta, mert tízórai után Ő hamar felébredt és bevittem az előszobába az utazóágyba, hogy ott majd jobban ellesz, mint itt vagy az udvaron, ahol viszont meleg volt nagyon. :(
A tízórai gyümölcsöt csak Levi ette, Livike nem volt hajlandó még megkóstolni sem. :( Még 10 óra sem volt, amikor hozzákezdtem az etetéshez, de Mama fejezte be...
10:50-ig séta, csak hogy teljen már az idő, mert letenni még nem lehetett Őket ilyen korán.. Még idebent is játszottak egy keveset, majd 11:25-kor tettük le aludni a gyerekeket...
Livike már 12 órakor fent volt, úgyhogy egy órát sem aludt. :( Levike 13:20-kor kelt, hamarosan kezdhettük is az ebédeltetést. A tegnapi almafőzeléket kapták, egynegyede így is megmaradt, Livike megint nem akart enni. :( Ettek sült oldalas falatkákat, kenyeret, túrórudit.

Kaja után játszottunk, majd 16:30-kor tettük le Őket aludni, kivételesen el is aludtak, de már hallom, hogy Livike fent van... Mindegy, valamit aludt, az a lényeg.
Már kevesebb van vissza a napból, ez vigasztal csak. Még jön egy menet, az uzsonna, játék, talán babakocsizás, megint játék, fürdés, alvás.
Este majd megírom mi hogy alakult.
Ja, Levi van fent, most már jobban hallom. Vagy mindketten? Mindjárt megnézem.
Ennyit a nyugalomról, hogy majd kicsit netezek. Ennyit tudtam, amíg ezt megírtam. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)