2010. augusztus 20., péntek

Péntek eddig - elég jó! :)

De ne kiabáljak el semmit, azért még nincs vége a napnak. :)
Éjjel minden rendben volt, reggel 8:10-kor ébresztettek bennünket a gyerekek, bár Levike már fent volt 7 óra után is, de vissza aludt még szerencsére. A végleges ébresztőt a plüss kutya hozzámvágásával hajtotta végre. :)
(igaz, ez már nem olyan alvás, inkább csak pihenés, de mégis jobb volt, mint felkelni..:)

Szokásos dolgok, Apa elindult 9:25-kor dolgozni, következett a gyümölcs készítés, gyerekek "kirakása" a teraszra, takarítás, majd 10:15-kor a tízórai, amit nagyon ügyesen és viszonylag gyorsan megettek Mamától.
Kaja után udvaron séta, vagyis inkább rohangálás, az is inkább a járdán, mert miért ne. Ott a nagy placc, a fű, Nekik mégis jobban esik másfelé szaladgálni.
Tölteni kellett az időt, mert még korán volt letenni Őket aludni.
Végül 11 óra után pár perccel mégis a szobában kötöttek ki, tea ivás, kis hancúr még, majd önkéntesen mindketten bekívánkoztak az ágyaikba. Na igen, ott volt a nyami. Mármint a tápszer. :))
Livike is lefeküdt szépen, nem visított, ügyes volt. Csak akkor kezdte a kis hisztijét, amikor felálltam, hogy most már kijövök. (Addig az ágyon ültem és a tévét néztem, legalábbis úgy csináltam, mintha...)
A visítás is kb fél perc volt, szépen lenyugodott miután kijöttem.
Nevetgélés, hancúrozás, minden volt, csak alvás nem. Kb 10 perc múlva már keservesebbre váltottak mindketten, Levit meg is néztem, nincs-e betojva, de nem volt. Livike viszont igen! Miután rendbetettem a fenekét már nem volt akadálya a nyugalomnak, ami el is következett kb negyed óra múlva, akkor csendesedtek el.
Livike akkor ébredt, amikor írtam legutóbb, (a képes bejegyzést) de nem mentem be, mert csak beszélgetett. Így jól el is volt még kb 14 óráig, akkor kezdett már hangosabbra váltani, de még az sem kizárt, hogy aludt közben, mert én bementem Mamáékhoz, és nem hallottam semmi zajt idebentről. Mikor kijöttem, akkor is csak magyarázgatott, de meglátott és azért visított.
Kihoztam, bevittem Mamáékhoz, ott töltöttük el az időt, amíg Levike is fel nem ébredt.
Ez 14:40-kor következett be, majd adtuk is az ebédet, mert már eléggé késő volt így is hozzá.
A tegnapi főzeléket ették, elfogyott mind! Pedig nem volt kevés, kb 5 deci az egész. :)
Kaptak utána túrórudit, kölesgolyót és piskótatallért is, majd teával az utazóágyba tettem Őket, ahol elég jól elvannak még most is, de most már egyre jellemzőbb a hangoskodás, összeveszés, talán már unják, nemsokára hozom is be Őket a szobába.
Vagy sétálunk, még nem tudom.
Itt tartunk most.
Később jövök még. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)