2010. augusztus 8., vasárnap

Kevés alvással bár, de eltelt a mai nap... :)

Még 14 óra sem volt, amikor Livike már beszélgetett, hamarosan Levike is fent volt, úgyhogy kb fél órát, ha alhattak, de az is lehet, hogy csak nagyon csendben voltak. Pihentek, maradjunk ennyiben. :)

Kivettem mindkettőjüket, játszottunk, 14:30 körül a teraszon az utazóágyban folytatták a játszást, telt az idő, végül 15 órakor kezdtem adni az ebédet.
Az üveges kaját megették, bár egy kevés maradt, ez amúgyis kevés, mivel egyemberes kaja lenne elvileg. Ha egyszer már nem kellett, mit tudtam csinálni? :( Livike evett többet, Levike alig-alig pár kanállal. :( Megettek egy egész fasírtot, - nem kicsi méretűek a fasírtok:) - kaptak olyan sajtos puffancsot és kölesgolyót is, majd mikor már a Bercit etették - volna - akkor befejezettnek tekintettem a mai ebédet.
Újra irány az utazóágy, jól elvoltak majdnem egy órán át!
Én közben dudváztam, egyszerűen sosem érek a végére. Sőt, már ott is lehet lassan elölről kezdeni, ahol valamelyik nap kiszedtem. :( A lényeg, hogy láttak a gyerekek, így nem balhéztak, és legalább valami hasznosat csináltam közben.

16:45-kor jöttünk be, ittak teát, ásítoztak, na mondom ez jó! Akkor 120 ml tápszerrel irány az ágy, ha egy órát alszanak akkor még jók vagyunk, utána lehet uzsonnázni.
Meg ahogy azt én elképzeltem!
Alvás nuku! Viháncolás, játszás, minden volt, csak alvás nem. A kaját persze megették. :)
Ismét volt vagy negyed óra csendes(ebb) időszak, de most is csak pihenésről lehetett szó, alvásról nem hinném.
17:40-kor vettem ki Őket a placcra, majd miután elhangzott a bűvös szó Levike részéről, vittem is Őket ki a teraszra uzsonnázni. Ez 18 órakor volt.
Két fasírt, pár kölesgolyó és ennyi. 18:30-kor jöttünk be.

A fürdés előtti lefárasztás nem tudom mennyire sikerült, játszottunk, elvoltunk, szerencsére nem balhéztak akkor sem, amikor kijöttem a kaját meg a fürdős cuccot készíteni.
Livikét megint kergettem már a vetkőzésnél is, komolyan azt hiszi szórakozok Vele. :D

19:30-kor kezdtem a fürdetést, most Livike sem hisztizett, bár bevallom kicsit csaltam, nem mostam meg samponnal a haját, csak a habfürdős vízzel, hogy ne kelljen harcolni a haja lemosásánál.
Így nem is hisztizett, szépen tűrte, hogy fürdessem, töröljem, öltöztessem.
Cseppecske (D vitamin), kaja, ágy.
Levike következett, Ő szépen lefekszik hajmosás után az öblítéshez, már alig fér el a kádban, ha kinyújtózik. :)
Ő is szépen tűrte a törölközést, a kukidolgot nem annyira, így nem is erőltettem, majd Apa megcsinálja Neki holnap... Öltözés, cseppecske, kaja, ágy.
Bár fürdés előtt összepakoltam, amíg Livit fürdettem, Levi újra szétpakolt, úgyhogy kezdhettem elölről az egészt. :) Megágyaztam, rendet tettem, stb.
20:15-re lettem kész.
Adtam a kutyának enni, bezártam Mamáéknál a lakást, előtte kihoztam a kivasalt cuccokat, és most itt tartunk.
Még nem alszanak.... Mivel nap közben majdnem semmi volt az alvási mennyiség, bízom benne, hogy hamarosan elalszanak és jól fog telni az éjszaka.

Mamáékkal délelőtt beszéltem, akkor még nem tudták, hogy hova tovább. Mármint Komáromban ma vége a "bulinak", bár volt konkrétan buli is, mert tegnap este Beatrice, előtte meg Fenyő koncert volt, kár, hogy mindkettő alatt esett az eső, azért megnézték. :)
Talán valahol ott a Dunántúlon maradnak, mert oda mond jóidőt jövő hétre, bár én országosan azt hallottam, hogy szerdáig tuti kánikula lesz.
Mindenesetre azóta nem beszéltünk, még az is lehet, hogy a már évtizedek óta megszokott hely marad, ami nem más mint Bogács. Igaz, onnan messze van, de nem baj. Na majd megtudjuk, ha elmondják, addig hiába találgatok.
Apa 21 óra után jön, azt mondta, vagy 22 után... zárós lesz mindenképpen, de vasárnap hamarabb zárnak általában.
Jövő héten csütörtökig szabit vett ki, hogy ne legyek egyedül a gyerekekkel, szerencsére még szombaton el tudta intézni telefonon.
Biztos ki fog menni horgászni is, de úgysem egész napra, csak jobb lesz így, mintha dolgozna mondjuk reggel 9-től este 10-ig.
Szóval ez van mifelénk, közben teljes csend van odabent, csak a tévé szól... hátha sikerült máris elaludniuk a gyerekeknek. :)

Holnap jövök, nem tudom mikor, lehet, hogy csak így este. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)