2010. február 6., szombat

Túróstészta :)

Délután gyorsan összedobtam egy túróstésztát, mert az gyorsan meg van, meg régen is ettem... :)
A többit erről később....

A babakocsis alvás 12 óráig tartott kb. Livinek kicsit előbb ért véget, de Levit is hamarosan behoztam mert felébredt. :)
Az ebéd a már említett zöldséges keverék (még a Mama-féle, volt még egy dobozzal belőle) volt csirkehússal.
Elég jól megették mind a ketten, és fejenként 1-1 túrórudi is lecsúszott. (a kisebbik fajtából.) :)
14 órától aludtak kb fél órát, közben Mamával is beszéltem telefonon, úgyhogy mire elindultam a kisboltba Levike fel is ébredt, Livi pedig utána kb 5 perccel, ahogy elindultam. Dédi Mama persze itt volt velük.
15 óra után indultam el...
Ahogy haza értem megcsináltam a tésztát, gyorsan ettem is. Ezután a gyerekeknek a kekszes tejpépet a gyümölcs maradékkal készítettem el, és 16:30-kor megetettük Őket.
Ügyesen megették.
Majd ezután a Dédi Mamának is szedtem egy tányérral a túróstésztából, amit Ő bent evett meg a gyerekeknél. Livike kért belőle! :) Odakúszott, és tátotta a száját, meg nyúlkált érte... :)) Hát végülis túrót meg tejfölt ehetnek, néha egy-egy kis tészta darabka is került a szájába, de nagyon jóízűen ette... :))))
Biztos, hogy nem volt nagy mennyiség, mert pici falatkák voltak, de ezt legalább örömmel ette..... :)) Levike is kapott pár falatkát, de Neki annyira nem ízlett.. :)
Jó, hogy nem csináltam sósra. Valahogy akármennyi sót teszek a főzővízbe, meg még utólag is sózom, általában mindig sótlan marad a kaja, de most ez kivételesen jól jött, hogy így sikerült. :)

Esik a hó. :( Az előbb már végigsöpörtem, de lassan lehet elölről kezdeni az egészet...
A gyerekeket letettem aludni egy kis tápszerrel, hogy most még lehet, de nem alszanak... Egymás ágyában vannak, talán úgy érdekesebb. :)

Most egyelőre ennyi... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)