2010. február 5., péntek

Elég jól ebédeltek! :)

Lehet, hogy a gyümölcsön is változtatni kell, mert valószínűleg azt unja már Livike.
Az ebédet 13:20-kor kezdtük adni, ma üvegeset kaptak. Livike ebédje zöldséges rizottó pulykahússal, Levikéé pedig sütőtök marhahússal volt. Ügyesen megették mind a ketten, a túrórdi is elfogyott az utolsó falatig. :)
Kb fél órája alszanak, eddig csak próbálkoztak, de csak viháncolás volt, gondolom jól kifáradtak....
Így gyorsan elszaladok a kisboltba, hátha addig nem ébrednek fel, bár itt lesz Dédi Mama, majdcsak elbír velük, ha mégis ébredés lenne. :))

(Egy teljesen más dolog: Miért van az, hogy ha én veszek valamit a Teszveszen vagy a Vaterán, és nekem az az első hogy utalom a pénzt, akár még este is, hogy reggel rögtön utalja a bank, akkor az eladó ül még egy hétig a cuccon, ahelyett, hogy ahogy megkapja a pénzt, feladná?? Nemkicsit bosszantó..... Egyébként valamelyik nap mikor itt kínlódtam a belépéssel, estére jó lett. Nem hiszem, hogy az ügyfélszolgálat tett volna bármit is, mert Ők csak írtak egy mailt, hogy hamarosan kivizsgálják az ügyet, magyarul jött egy automatikus válasz.. Vagy lehet, hogy mégis tettek valamit, azért tudtam belépni:)) )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)