2010. február 15., hétfő

Jobb volt a vártnál. :)

Igaz, hogy még 23:40-kor Levikének orrot szívattam, mert nem tudott elaludni szegénykém, de kb éjféltől aludt reggel 7-ig. :) Livike ébresztett minket, pedig alhatott volna, most nekünk se volt lényeg, hogy mikor keljünk, Apa ma és holnap szabadnapos, nem kellett kapkodni az elkészüléssel, pakolással, stb.

Persze mióta fent vagyunk már négyszer szívattam ki Levi orrát, még mindig rengeteg van benne, de egyszer majdcsak elfogy. Livike is sorra került az előbb, csak hozzá Apának majdnem minden erejét be kellett vetnie, hogy le tudja fogni kezét lábát, nekem elég volt a fejét fogni, még így is tekergett meg kapkodta a fejét... azért valamennyit Neki is sikerült eltávolítani.
Sajnos egyre többet tüsszög Livike, úgyhogy biztos nem ússza meg Ő sem a komolyabb náthát és a gyakoribb orrszívást. A porszívó úgy tűnik "meggyógyult" mert már ki is takarítottam vele, meg ugye "csökkentett módban" is működött már elég sokat ma. Meglátjuk estére hogy gondolja, remélem nem hagy cserben. :)

Apa most elment a boltba, pedig lassan jön a gyümölcs evés ideje, hát remélem többet fognak enni, mint tegnap....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)