2010. február 15., hétfő

Ahogy előre sejtettük, Livike is beteg lett... :(

Eddig is mindig (mind a kétszer) így volt, hogy Livikén egy nappal később jött ki a betegség. Most is így lett sajnos.
Most már folyik az orra, tüsszög, egyéb baja nincs, hacsak az étvágytalanságot nem lehet annak venni, de az már jópár napja meg van.
Az orrszívás viszont nem egyszerű eset a Lánynál, ma eddig háromszor veselkedtem neki a műveletnek, mindannyiszor kb 20 mp volt az egész, de talán a legutóbbi alkalommal tudtam a legtöbb ideig célba juttatni a szívófejet. :(
Levikének meg volt, hogy majdnem 20 percig folyamatosan csináltam, mert egyfolytában jött a trutyi... és még utána is szörcsögött, 5 perc múlva ugyanannyi távozott. Szegénykém végig sírdogálta a dolgot, de abban bízom, hogy ha egyszerre jól kiszívatom, ha lehet, akkor addig amíg jön, akkor ritkábban kell, és hamarabb "elfogy". Bár biztos, hogy termelődik új...
Hát így állunk...

Az evés ma is kudarcba fulladt eddig, a tízórai gyümölcsből alig ettek, de alternatívának kaptak túró-tejföl kombinációt, bagett-belsőrésszel, szóval a külseje nélkül, hát.... Livike megevett egy csomó "belet" de a túrós cucc nem igazán jött be egyikőjüknek sem. Hát igen, nem cukros, mint a túrórudi. :))

11 és 13:30 között aludtak, ebben biztos szerepe volt a Fenistil cseppeknek, amit még kaja előtt adtam...
Ebéd előtt volt a nagy maratoni orrszívás Levinél, így 14:20-kor etettünk Mamával, vagyis inkább Ő etetett, Neki se nagyon voltak hajlandóak a főzelékből enni.... A túrórudi az ment rendesen meg a tea is. Kaptak még egy kicsi palacsintatésztát is, pár falat lement abból is. (töltelék nélküli palacsintát:)

Kaja után kaptak Nurofent, jó lesz megjegyeznem, hogy most kapták először, mert elvileg 3 napig lehet folyamatosan szedni, legalábbis annakidején az orvos azt mondta, hogy tovább nem lehet.

Nem biztos, hogy fognak ma még aludni, bár már fél5, majd kiderül... jó lenne pedig, hisz' az alvás gyógyít is, legalábbis azt mondják..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)