2010. február 22., hétfő

200.:) ...és még ami ma történt.. :)

Amikor belépek ide a bloggerbe hogy új bejegyzést írjak, mindig látom, hogy már mennyi is az annyi, azaz a bejegyzések számát kiírja. Most 199 volt, tehát ez a 200. :) Száznál meg se néztem. :) Na majd következőleg az 500-nál említem meg a dolgot. :))
Egyébként sincs jelentősége, egy előnye volt most ennek, eltudtam kezdeni valamivel :))) Egyébként azzal kezdtem volna, hogy 16:40-kor ébredtek, kivételesen először Livike. Kivettem, lefeküdtem a kanapéra és magamra tettem, de csak vigyorgott, meg elkezdett jobbra-balra hintázni rajtam, amit nagy lendülettel szokott, mintha le akarna esni oldalt... :) Persze tetszik a móka mert végig vigyorog meg kacag... Főleg, hogy hagytam is "leesni" magam mellé az ágyra. :))) Akkorát sikoltott örömében, hogy Levi is felébredt nyomban.. Na akkor nyomás le a földre, Levit is kivettem és folytatódhatott a délutánunk.
Orrszívás után indultam kifelé, hogy megcsinálom az uzsonnát, csak előbb felkapcsolom a nagy villanyt is mert kezdett sötétedni.
Na, a sötét maradt is egy darabig, mert az égő úgy gondolta, hogy most kiég.
Épp a fiókokat túrtam, hogy keressek bele való égőt egyből kettőt is, mert elvileg annyi kell bele (gyakorlatilag nagyon rég csak az egyik égett, mint kiderült kontakthibás volt a foglalat...) mikor bejött Papa, gondolom etetésre jött vagy csak úgy. :)
Egyből mondtam is hogy mi a helyzet, meg is oldotta hamar, kicserélte az égőket (normális esetben nem fog ki rajtam az ilyen, de ez magasan is van, meg csavarozni kell a búrát, hogy le lehessen venni, tehát ez nem az én asztalom. A konyhai lámpa ugyanilyen, egyedül a fürdőszobait tudom egyedül kicserélni...:) )

Miután lőn világosság :) még a bébikarámon is alakítottunk, mert az ajtaja befelé nyílt, azt gondoltuk kifelé nyílóan jobb lesz, több hely lesz este amikor már meg van ágyazva nekünk is. Ez a része igaz, viszont azzal nem számoltunk, hogy most az ajtó kallantyúja befelé van, ezért napközben azt jól lehet piszkálni, meg van két kis papírdarabka is azon a felén az ajtónak, amit Levike egyből ki is szúrt, piszkálta, tépkedte (pedig annak rajta kell maradnia....) úgyhogy azt hiszem holnap vissza lesz fordítva az egész. Jó, hogy csak egy helyen kellett szétszedni a karámot, hamar meg lehet csinálni. :)

Majdnem 18 óra volt amikor jött Mama is, az evésig még nem jutottunk el addig, úgyhogy gyorsan meg lett ejtve ez a része is a napnak. Reggeli gyümölcsmaradék kicsi tejpéppel... nem ették meg mindet, szerintem nem voltak éhesek mivel kétszer is kaptak tápszert ebéd óta...

Újabb játszás, felállás gyakorlása kiságy mellett és kanapé mellett, rugdosódás jó esetben a kanapét, rosszabb esetben bennünket, pedig erről nagyon le szeretnénk Őket szoktatni, hogy embert nem rugdosunk, a habtapit meg a kanapét lehet, ha már mindenképp azt szeretnék csinálni... :)

19:30 fürdés, gyógyszerek, orrszívás, fekvés. Én néztem a filmet, Levi nyekergett, de egyre hangosabban, és amikor már nem tudtam a tévét elég hangosra venni kivettem Levit és altattam. Aha, csak Ő nem óhajtott még aludni. Volt még kétszer orrszívás, rájött egy nagy köhögés, amit azt se tudtam mikor akar abbahagyni :( meg hogy mit csináljak már hogy jobb legyen.... Végül a harmadik helyére tétel és kivétel után csak nyugton maradt és szinte elaludt rajtam.. de ekkor már 22 óra volt, Apa is haza ért, végülis ahogy letettem a helyére el is aludt a Fiúka pár percen belül. Előtte meg mit össze kiabált meg nyűglődött.
Akkor lettem elég ideges, amikor még Livit is felébresztette, kettejüket nehezen tudtam volna egyedül elaltatni, de szerencsére a Leányzó megoldotta a dolgot, elaludt magától, csak Levinek kicsit csendben kellett lennie hozzá. :)

Jelenleg alvás van, én is megyek mert megint nem sok van hátra a napból... utána meg nyavalygok, hogy hamar reggel lett. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)