2010. február 4., csütörtök

Helyzetjelentés

Tegnap éjjel éjfél után kevéssel teljesen egyszerre ébredtek fel mind a ketten. Nem kellett enni adni, Levit visszasimogattam, Livit kivettem egy kicsit, utána letettem és simi után aludt Ő is. Utána én is.

Reggel 7:05-kor ébredés. Én elhiszem, hogy éhesek voltak, de azért alhattak volna még egy kicsit. :)
Ha már így alakult akkor indulhatott a nap.
Szokásos....
Apa 10-re ment ma is dolgozni, 10:20-kor Mamával etettünk, Livike alig evett, Levi ügyes volt, csak álmos. Pedig még reggel a reggeli tápszerével is elaludt egy 10 percre. Nem zavarta még az sem, hogy közben porszívóztam. :)

10:50-től alvás, Livike 11:55-kor ébredt, kihoztam a hordozóban a konyhába, itt hintázgatott, hogy legalább Levi hadd aludjon. Ez 12:15-ig sikerült is a Legénynek, utána már Livit is bevittem, a placcon játszottak.. Levi megint térdepelt vagy 10 percet a vasalódeszka előtt, mintha legalábbis büntetésben lenne, úgy nézett ki :)) Hát ha egyszer úgy jó Neki, csinálja. :)

13:30-kor ebéd. Mégiscsak sós lett az a múltkori hús, a fene vigye el:( Most már én is éreztem a mai kajájukon, hogy sós... és a zöldség keverékbe nem tettünk sót, akkor csak a lefagyasztott hús lehet a bűnös.. pedig én a múltkor nem éreztem sósnak amikor Mama mondta, hogy az.
Azért megették... Hát fogjuk rá, ketten egy adagot. Levi kicsit többet.
Viszont másfél túrórudit ettek. Livike a végén úgy nézte az üres kistányért, hogy bontottam még egyet... :) Eléggé sóvárgott a csoki után, ahogy szedtem le a rudiról (közben Livi a karomban volt..) egy picikét adtam is, túróval. Mondhattam volna úgy is, hogy véletlen rajta maradt egy kis csoki a túrón... :)))

Ebéd után megint nagyon álmosak voltak, 14:30-tól elvileg alvás van, de ez úgy néz ki, hogy csak most, kb fél órája művelik ezt a dolgot egyszerre. Először Levi el sem akart aludni, ott játszottam vele bent egy jódarabig. Utána elaludt, de felébredt, kivettem és kihoztam a konyhába a hordozóba, ahol elaludt most nem rég. Közben Livi is volt fent, levágott egy megahisztit, mert egyéb baját nem találtam, végül csak visszaaludt Ő is...
Ha felébrednek uzsonna, jajj, már megint az etetés.....

Nna.. egyelőre ennyi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)