2010. február 11., csütörtök

Csütörtök, eddig. :)

Tegnap éjfél körül Levi felébredt, de kb 5 perc altatás rajtam, és már tehettem is le a helyére. Éjjel én sokszor fent voltam, a gyerekek aludtak, de 5 órakor ahogy várható volt felébredtek. Csináltam mindkettőjüknek 150 ml kaját és aludtak is 8:10-ig. Igaz, hogy elaludnunk kb 6 óra után sikerült, de utána nyugalom volt.

Miután rendbe tettem Őket meg a szobát, megcsináltam a gyümölcsöt is, úgy eltelt az idő, hogy hamarosan lehetett etetni....
Ma jött Dédi Mama, (a szokásos heti látogatása így Vele etettünk. Elég nehezen, de megették, Livike két kanálnyit hagyott csak.
Kicsi tápszer és alvás, ami kb 11:20-tól tartott 12:15-ig, utána már játék volt ebédig.
Az ebéd ma üveges volt, egy a baj ezekkel a kajákkal, hogy nagyon hígak, hiába tettem bele két db piskótát, akkor is folyt mint a víz....
De azért megették. Igaz, hogy szinte mindkettőjüket Mama etette meg, még mindig Nála esznek a legjobban, ha nem kizárólagosan.
A túrórudi szokás szerint ízlett. :)

14:20-tól elvileg alszanak, gyakorlatilag Levike most ébredt fel, de hátha vissza alszik még. Én közben gyorsan megjártam a kisboltot, hogy legyen kenyér, meg virslit is hoztam, ma uzsonnára azt kapnak a gyerekek. :) Szokták szeretni.

Apa elvileg nemsoká haza ér, gyakorlatilag majd megtudjuk... remélem nem kell tovább maradnia. Úgy gondoltam összedobunk egy paprikáskrumplit, megpucolom a belevalókat aztán majd meglátjuk ki őrzi a kinti konyhában a kaját. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)