2010. február 14., vasárnap

Megfázott.....:(

Vagy elkapta, vagy megfázott, mindenesetre Levinek szinte ömlik az orrából az a bizonyos... :( Az elmúlt negyed órában háromszor lett kiszívatva az orra, nagyon sok kijött, az egyetlen pozitívuma a dolognak, hogy legalább most már kijön.
Valószínűleg emiatt nem aludt az éjjel és emiatt nyűgös most nappal is. :(
Biztos nem érzi jól magát, azért is nem evett se tízórait, se ebédet, ugyanis az előbb megpróbáltuk megebédeltetni Őket, hátha. De nem. Livike meg szolidaritást vállalt, mert Ő sem eszik, és Ő is nyűgös, de Neki még nem "eredt meg" az orra. Lehet, hogy Ő is beteg lesz, biztos nem ússza meg. Ha az egyikőjük beteg, a másik is az lesz úgyis. Ez általában így szokott lenni nem csak ikreknél, hanem testvéreknél is. Meg ha nincs testvér, de vannak a szülők, akkor ott is körbemegy. Hmm..
Ez is a felelősségvállalás része, hogy vigyázni kell magunkra, mert ha mi betegek leszünk, akkor annak a gyerekek isszák meg leginkább a levét, mert Ők s elkapják... Aztán kezdődhet elölről az egész, pl visszafertőzés, vagy épp valaki elkap egy újabb dolgot, és akkor soha nincs vége. :((

A babakocsiban egyébként kb egy órát voltak kint, kb annyit aludtak is. Nagyon jó idő van a ház előtt, odasüt a nap, nem fúj a szél sem, szóval kellemes.
Most újra le lettek téve aludni, mind a ketten kaptak Fenistil cseppet, Levi azért, hogy gyógyuljon, Livi pedig megelőzés céljából. Attól elvileg még jobban is alszanak. Gyakorlatilag nagyon jól elbeszélgetnek, de véletlen sem alszanak.
Később persze még meg fogjuk próbálni az ebédet, meg a gyümölcsöt is, hisz' mind a két kaja ott van érintetlenül.... egész nap tápszeren nem élhetnek, nem csecsemők már. :(
Na majd meglátjuk a továbbiakat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)