2010. február 6., szombat

Alvás után nagy hancúrozás :)

Természetesen 18 óra körül aludtak el. Levi 18:30-kor felébredt, kivettem, de rajtam újra elaludt. 19 óra előtt pár perccel jött Dédi Mama, de akkor már ébredezett Levi is, természetesen nem erőltettem a további alvást már. :)
Kimentem havat söpörni, 19:10-kor jöttem be, Livike akkor ébredt fel! :)
Ezután akkora hancúrozást rendeztek, hogy öröm volt nézni! Az a rengeteg energia ami van bennük, néha hihetetlen! :) Kúsztak-másztak össze-vissza a szobában, mentek mindennek neki, egymásnak is persze, ha sikerül teszek fel róla videót, mert csináltam, csak ugye az elég időigényes.
Ha most aludnának végre akkor meg tudnám csinálni.

A fürdés 20 órakor volt, megint kergetni kellett Őket, meg visszafogni hogy ne jöjjenek ki meg a kádhoz se menjenek. :))
Megkapták a kajájukat, de egyelőre nem alszanak, hát ez van, amikor késő délután alszanak. :( Egész nap nem sok alvás jutott, gondolom emiatt aludtak olyan jóízűt este felé. :)

2 megjegyzés:

  1. Szia!!
    Szeretném Neked továbbküldeni a Kreatív Blogger díjat! Bár azt hiszem, emellé megkaphatnád a Legtermékenyebb és Legszorgalmasabb Bloggerina díjakat is! Ahogy lesz ilyen, azt is Neked fogjuk ítélni! :-)
    Puszi,
    Dóri
    www.hannadominik.blog.hu

    VálaszTörlés
  2. Szia Dóri!
    Köszönöm szépen a díjat! :)
    Nem mindig tudok én sokat és sokszor írni, de igyekszem :)
    A 7 dologgal magamról, nos azzal nekem is lesz gondom, meg a továbbküldésen is gondolkodnom kell, hogy kinek is küldjem. Néhány "jelöltnek" már van, az meg a másik, hogy én soha, senkihez nem szoktam kommentelni. Csak csendesen olvasok, azt is szorgalmasan! :)

    VálaszTörlés

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)