2010. február 23., kedd

Kedd - röviden.

Azt hittem ma nem is jutok a géphez, de mégis sikerült. :)
Megpróbálom röviden, szinte címszavakban leírni a nap eseményeit, magamat ismerve úgyse lesz rövid. :)

- Az éjszakát végig aludták, és így mi is! Most tényleg nem kellett felkelni egyikőjükhöz sem! :)
- Reggel 7:10-ig tartott ez az állapot. Bár ma is orrszívással kezdtük a napot, lényegesen jobb a helyzet mint eddig.
- Gyümölcs evés 10 órakor, most Levike evett nehezebben, az ölemben ült/feküdt/forgolódott/térdelt, de azért néha sikerült betalálni a szájába is. :) Livike ügyesen evett.
- 10:30 és 12:00 között alvás kint a jó levegőn a babakocsiban. Közben Apa vásárolni volt és kezdte főzni az ebédünket, lesz vagy 2-3 napra való. :) Biztos szakmai ártalom, hogy sokat főz. Mármint mennyiségileg. :))
- 12:30 után rendbetettem a gyerekeket, (popsi, orr) és 13 órakor elindultam a fodrászhoz, mert csak 13:30-ra tudott már mára időpontot adni. Na igen, nem reggel kellett volna bejelentkeznem, hanem korábban. :)
- 14:30-kor hívott Apa, hogy rekordidő - 10 perc - alatt meg tudta ebédeltetni a gyerekeket, a tegnapi főzelékhez főztem egy szem almát, előkészítettem, csak melegíteni kellett. Levi a hordozóban evett, Livi pedig odatérdelt és úgy evett. Magától, könyörgés nélkül. :)) 15 és 16:30 között újabb alvás volt a gyerekek részéről. :) Magyarul ismét jók voltak amíg nem voltam itthon. :)
- 16:20-ra értem haza, de közben még elmentem egy helyre, ugyanis a Teszveszen sikerült egy zenélős-gurulós autós babatelefont vennem, amit itt Szolnokon egy boltban át is tudtam venni, mert volt ismeretsége az eladónak, így nem kellett postaköltséget fizetnem. :)) Benéztem még a CBA-ba is, hátha találok magamnak valami normális nadrágot, de ez nem igaz, minden nadrág csípő fazonú :(( Én azokat utálom, nem érzem magam jól bennük..... Persze az eső is szemelt, a hajam hiába szárították be jól, össze kellett gumiznom és a sapkát is ráhúztam, magyarul sok értelme nem volt a szárítgatásnak. Ilyenkor csúszik, száll a hajam, bár amennyi pakolást meg balzsamot meg mittudomén miket rákentek, nem is csoda. Egyébként melíroztattam, de azt jó sűrűn. Annyiból jobb így, mint teljesen befesteni, hogy talán kevésbé látszik a lenövés. :))Legalább újabb 2 vagy 3 hónapra meg van oldva a fodrászkodás. Nem szeretek menni. Sok nővel ellentétben, én nem szeretem azt hallgatni, hogy jajj, most épp kivel ki van együtt, meg mit csinálnak, meg ez, meg az..... :))
- 17:20-kor uzsonnáztatás, ma valami különleges gyerekeknek szánt párizsit kaptak - Mama hozta tegnap - de tettünk bele egy kis házi májast - tartósítószer mentes és nem túl fűszeres - úgy tűrhetőbb volt az íze, elég jól meg is ették. Apa adta kanállal - mert jól össze volt vágva apróra - én meg a kis kenyérbél falatkákat hozzá, végül teát is ittak. :)
- Fürdésig játék, bár a fürdés most 20 órakor volt, mert a Jóban rosszban ma korábban kezdődött a focimeccs miatt, azt néztem játék közben, néha hallottam is a gyerekektől. :))
- Fürdés, gyógyszert már csak Levi kapott, Ő is csak a kanalasat... Livike nem nagyon köhögött eddig sem, meg egyébként is nehezen eszi, nem adtam most már Neki.
- 20:30 és 22:20 között Levit altattam. Ágyon, magamon, magam mellett, hát nem igaz, hogy nem voltak álmosak! Livike meg a helyén dorbézolt, feltérdelt, húzogatta az ajtón lévő függönyt, sikongatott, de végül Ő előbb elaludt, mint Levi....
A kajájukat majdnem megették, így remélem nem lesz éjjel ébredés...

Holnap 10 órára megyünk a kórházba a neurológiai vizsgálatra...
Megyek is és próbálok aludni, mert gondolom korán lesz megint ébresztő. :)

Nem is lett olyan hosszú.. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)