2010. február 18., csütörtök

Alakulunk... :)

Az éjszakát végig aludták a gyerekek, reggel 7:30-kor csináltak ébresztőt, ami nagyon jónak mondható, mivel nem ettek éjjel. :)

A szokásos dolgok után tízórai készítés, ma is alma-ananász volt babapiskótával, de most nem ettek belőle annyit, mint tegnap. Azért az egyik (tele) kistállal sikerült megetetni velük.

Apa ma délre ment dolgozni, Mama Pesten van, így az ebédeltetés rám maradt, mert bár itt volt Dédi Mama is, de sietett, amikor már felöltözve jött elköszönni, csak nem akartam már mondani, hogy jó lenne, ha maradna segíteni, majd megoldom címmel.. Ha nem esznek, akkor Nála se fognak, és még későn is ért volna haza.

Így egyedül veselkedtem neki a feladatnak, bele se tettem Őket a hordozóba, csak úgy a placcon etettem hol az egyiket, hol a másikat, jöttek a falatokért ügyesen. Mondjuk inkább Livike evett többet, de azért Levi is evett pár kanállal. A túrórudit egységesen jóízűen megették, a teát is itták. :)

Ma nem kellett eddig annyira sokszor orrot szívatni, de azért van még jócskán szívatni való... :(

Ebéd után játszottunk, ettek kölesgolyót is, azután mikor Levinek szívattam az orrát, Livike elaludt a habtapin, a kis drága... :) Levike pedig nem aludt semmit ebéd után, szerintem már nem is fog uzsonnáig....

Nézzünk pár képet, amik a napokban készültek. :)


 Livike valamelyik délelőtt, a tízórai utáni alvásnál magától betakarózott, és még tetszett is Neki, hogy fényképezem. :))



 Itt pedig az első egyedül történt felállások egyikét sikerült megörökítenem, na persze volt motiváció, apa melegítőjének madzagja. :)) (meg a távirányító..)



Itt pedig most nemrég Levike virgonckodik Livike ágyában alvás helyett. :))


Most pedig mindketten fent vannak újra, folytatódhat a nap :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)