2010. február 20., szombat

Alvás, orrszívás, játék - a nap további meghatározó elemei. :)

13 óra előtt ébredtek fel! :) Előtte már gondolkodtam rajta, hogy be kellene hozni Őket, de nem volt hideg, nem volt szívem felébreszteni a manókat. :))

Mivel épp kész lett a mi ebédünk is, gyorsan bepakoltuk Őket a hordozókba és Mamáékhoz átköltöztünk amíg megebédeltünk, majd újra visszajöttünk és a gyerkőcök is megették a saját ebédjüket. Elég jól, ha azt nézzük, hogy az utóbbi napokban alig ettek valamit. Livike evett többet, ami szintén furcsa volt, d örültünk neki nagyon, hogy végre evett rendesen. :)

Evés után játszás, majd 16 órakor csináltam egy kis tápszert, hogy hátha alszanak, mert Levike már az orrszívás közben elaludt (a drága.... már nem először fordul elő:) ) de ahogy letettem a helyére rögtön fel is ébredt...
Ennyit az alvásról. :)
Közben átjött Mama is, és mivel Levi nem aludt így Ő itt volt kint a hordozóban, Livi pedig aludt kb 20 percet, ami nem sok, de mégis több a semminél. :)

Úgy volt hogy elmegyek a DM-be, de esett ez a ....... eső. Na meg telt az idő, 17 óra után meg már kedvem se lett volna nekiindulni... :( Így maradtam a fenekemen itthon, talán majd holnap sikerült eljutnom.

17 óra körül megkapták az uzsonnát, ami virsli volt, persze előtte is meg utána is volt kölesgolyó, meg tea is, majd játszás fürdésig.
Papa is itt volt velünk egy ideig, úgyhogy nem mondhatják a gyerekek, hogy magukra voltak hagyva. :))
Levike nagyon álmos, és ebből kifolyólag nyűgös is volt már, Livike is, de Ő legalább jobban eljátszogatott, meg gyakorolta, hogy hogy is kellene felállnia kiságy rácsánál... :) A kanapénál már jobban megy, bár eléggé inog a lába még. :))
Levike meg valamiért esik össze, dől, borul.... Most vagy a Fenistil csepp van rá ilyen hatással, hiába csak reggel meg este adjuk, vagy ennyire gyenge most a betegség miatt... de tényleg feltűnő, hogy nem mindig tudja magát megtartani...

Az orrszívás gyakorisága és eredményessége továbbra sem csökkent, Livinél az eredmény még talán nőtt is, nem hogy csökkenne.
Levike már rendesen unhatja, hát mondjuk én is, szinte az egész napból csak arra emlékszem, hogy orrot szívatok és orrszívó alkatrészeket mosok ki a csapnál.....

Majd csak jobb lesz már......

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)