2010. február 5., péntek

Ki lehetett bírni... :)

...mármint a nap további része elég jól telt. Annak ellenére, hogy amikor bementem a farmeromért és betakartam Levit, abban a pillanatban felébredt, persze Livi is!
Levit kivettem, félig ülő, félig fekvő helyzetben magamra tettem, hátha elalszik, de nem aludt. Csak feküdt, ami furcsa nála, hogy csak úgy fekszik a mellkasomon, és elvan. :) Közben jött Dédi nagy csendben és óvatosan, azt hitte még alszanak... :)
Levike csak feküdt és nézelődött... Néztem is a homlokát, hogy nem lázas-e, de nem. Szerintem csak álmos volt még... :)
Mivel nem aludtak vissza, így játszogattunk, vagyis játszogattak, én meg gyorsan elszaladtam a kisboltba, volt is jó meleg kenyér meg péksütemény. :)
Miután vissza jöttem, akkor adtuk oda az uzsonnát.
Mind a ketten szépen megették! :)

A továbbiakban ment a fárasztás, a játék, nevetés és néha egy kis kesergés is, de nem volt vészes. Csak Livike volt már nagyon álmos kb 18:45-től... Nem is akartam nagyon húzni az időt, de mégis 19:30-kor fogtam a fürdetéshez.
Amíg pakoltam a fürdős cuccokat (hokedlik, kád, víz, meg a porszívó Levinek orrot szívatni) Dédi mama nem győzött utánuk kapkodni, hogy ne jöjjenek ki, ne térdeljen fel Levi a fürdőkádért nyúlkálva, stb... én meg figyelhettem, hogy hova lépek, mert iszonyú gyorsan változtatják a helyüket, mi lesz, ha majd járnak?:))
20 órára mindketten az ágyukban voltak.
Livike kb a film első felét végigmagyarázta, utána elaludt. Levi nyűglődött, folyton feltérdelt, kiszedte az éjjeli fényt a konnektorból, stb... Egyszer sikerült még letennem a kajájával, de utána muszáj volt kivennem és magamon altatni. Nem kellett 10 perc, már tehettem is a helyére. Tehettem volna, de én is majdnem elaludtam. :) Azért 21:15-kor letettem. Ekkor épp Apa is haza ért. Na, holnap azt mondja nem lesz ilyen szerencsénk, lehet, hogy éjfél után végez. Hát igen, szombat lesz, olyankor mindig van valami rendezvény.

Nagyjából ennyi volt. Menni kellene aludni.... de a neten nézelődni is jó lenne :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)