2010. február 16., kedd

Már nem vállalja....

Számtalanszor elismételte a régi orvosunk, hogy sajnálja, de már nem vállalja azt, hogy kijöjjön házhoz. Még ilyen közelre sem, mint mi vagyunk. Otthon a rendelésén megnézi a gyerekeket, ha elvisszük, de nem jön házhoz, elég volt neki a 45 év munka.... Hát jólvan.
Annyira nem vagyunk lusták, nem azért nem vittük el Őket ma este, hanem azért, várunk még egy napot, és ha nem lesz javulás akkor elmegyünk vagy a körzetihez, vagy hozzá. Addig meg orrszívás, Nurofen, meg Fenistil... Livike orrát is kiszívattuk délután, Mama jól lefogta én meg szívattam, de nem nagyon jött belőle... pedig szörcsög Ő is. :( Levike azért többé kevésbé hagyja csinálni, nála nincs panasz a "mennyiségre" :( A közérzetük szerintem már jobb, legalábbis nem annyira nyűgösek, mint tegnap.

Most, hogy el vannak zárva az eddig annyira szeretett dolgoktól, egy hely maradt, ahova most még jobban szeretnek bemászni, mint eddig, ez pedig a kiságyak alja.
Ott nincs veszély, csak hideg a padló... Na meg ott a kád is, Livike az előbb pl bele akart mászni fejjel, de nem fért a kiságy alja miatt :)) Így most kivettem nekik a kádat, azzal szórakoznak. :)

Livike ma addig csimpaszkodott, hogy felállt a kanapénál, persze Apa melegítőjének a madzagja volt a cél. :))) Eddig is megállt, ha segítettük, de most magától csinálta. :) Van kb egy hetünk - kicsit több is - a neurológiai vizsgálatig, hátha addig a Lány is produkál valami fejlődést mozgásilag... Levike már eddig is sokat haladt szerintem. :) Hátha nem kell tornára járni... De nem nyavalygok ezen előre, ráérek akkor, ha aktuális lesz.

Délután arra mentem be a szobába a nagy csend miatt, mert ugye az mindig gyanús :)) hogy valahogy leszedték a papírtörlős tekercset a kanapé legbelső részéről (gondolom Levike volt a tettes:) ) és az egészet!! letekerték, félig rajta feküdtek, Livike csócsált egy darabot, Levike pedig a karton hengert (a közepét) rágcsálta. Hmm.. Nálam "rutinosabb" anyukák egyből kapták volna a fényképezőgépet, én viszont a papírt szedtem össze gyorsan és ami menthető volt összehajtogattam. :)) A szoba fele azért tele volt vele... :)))

Ebédet megint nem nagyon ettek. :( Mama-főzte (fagyóból elővett) brokkoli+egyéb zöldségek keveréket ettek volna, de nem ették. :( A túrórudit igen, teát is, meg pár falatot a kajából....
Kb egy óra múlva ettek pudingot, hát jah.... megint édesség. Félek, hogy bejött az amit mondtam annakidején, hogy ha édeset adunk Nekik akkor majd utána nem esznek meg mást, csak ami édes :( Hátha csak a betegség miatt ilyen kis válogatósak mostanában.... Nagyon remélem legalábbis.

Nahh... kb egy óra és fürdetés, utána megtudjuk, hogy ketrecben fogunk-e aludni, vagy valahogy el tudjuk tenni a bébikarámot éjszakára, lehetőleg szétszedés nélkül. Kicsi az esély erre. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)