2010. február 8., hétfő

Nem rajtuk múlott....

Nem aludtam túl sokat, de ez most rajtam, és nem a gyerekeken múlott, mivel megint majdnem éjfélkor feküdtem le, kb óránként felébredtem, ezután 4:30-kor kicsit fel is keltem, majd 5-kor visszafeküdtem, 6 után aludtam vissza 7:50-ig, mert akkor meg már a gyerekek ébredtek.
Apa korán indult pár hivatalos ügyet intézni messzire, a busz miatt kellett olyan korán kelnie. Persze felkeltem én is, de mikor elindult visszafeküdtem.
Livike felébredt 5 órakor, csináltam egy kis tápszert és aludt is reggelig. Levi meg egyébkéntis aludt. :)

Miután felébredtek megvolt minden szokásos dolog, csak valahogy semmihez nincs kedvem. Addig szöszmötöltem (takarítottam a fürdőszobát is meg ilyesmi) hogy úgy eltelt az idő, hogy ma üveges gyümölcsöt ettek, mivel nem érkeztem megcsinálni a szokásosat. Hirtelen lettek nyűgösek, éhesek meg álmosak.
Ilyen üveges gyümölcsöt még úgyse ettek, meg is ették szépen, ezekszerint tényleg kell a változatosság ebben is néha. :)

10:40 óta elvileg aludnának. Gyakorlatilag Livike kiabál. :( Megyek is és megpróbálom valahogy rávenni, hogy aludjon. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)