2010. február 21., vasárnap

A hétvége vége. :)

A jövő és a következő hét elég mozgalmas lesz abból a szempontból, hogy összesen négyszer kell mennünk különböző vizsgálatokra... Legjobban a neurológiaitól tartok, de majdcsak túl leszünk azon is meg a többin is. Nem akarok előre parázni meg nyavalyogni, legalábbis itt a blogon nem, elég ha magamban csinálom... Csak minden rendben legyen mindennel!

A mai nap eseményei nagyjából a szokásos mederben folytak. Az orruk is folyt, de talán mintha már nem jönne annyi váladék, mint eddig. :)
Igaz, az előbb még Levinek kiszívattam, nem jött sok, csak az egyik kis csövet kellett most használni, ez már haladás. :)

Végül csak aludtak egy keveset, kb 16:30-kor ébredtek fel. Játszottunk nagyokat, már addigra Apa is haza ért. Ették a kölesgolyót, Levike többször is felállt a kanapé mentén egyedül, Livike pedig egyre többet mászik! :) Tudom, nem 6 hónaposak, mert kb ez akkor lenne nagy szám, de mint már említettem, nekünk ezek a kis haladások is nagyon jók. :)
Az uzsonna majdnem 18 órakor volt, tejpépet csináltam, meg is ették.. :)
Újabb adag játék és kacagás, meg hiszti is mert miért ne :))

19:30 fürdés, gyógyszerek, ami ugye nem kedvenc, főleg Livinél. De megoldottam, ha egyszer nem tudom a kanállal a szájába tenni a köptető szirupot, akkor kapja a nurofen adagolójával. :)

20:30 körül el is aludtak, de Levi felébredt 21 óra előtt kicsivel, viháncolt, játszhatnékja volt, na meg szörcsögött is, így orrszívás és kaja melegítés következett, egyelőre alszik... Meglátjuk, hogy meddig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)