2010. február 27., szombat

Esős szombat....

Egész nap esett az eső. Sőt, már tegnap délután óta egyfolytában, most estére állt el, de egyszer sem biztos, hogy nem kezdi újra. :(
A gyerekek is sokkal nyűgösebbek ilyenkor, amikor nem tudjuk Őket kitenni levegőzni. A szellőztetés azért nem ugyanaz.... Bár az is igaz szokott lenni, hogy esőben többet alszanak, valahogy elnyomja Őket az idő, főleg Levikét. :)

Az éjszakát végig aludták, reggel 7:15-kor ébredtek, pedig olyan jó lett volna még aludni egy kicsit, de ez már csak így van mióta nem ketten vagyunk, hogy nem akkor ébredünk, amikor mi szeretnénk, hanem amikor Ők. :)

Reggeli szokásos....
Tízórai gyümölcs 10:15-kor, alma-banán-piskóta, megették mindet!
11-től 12:30-ig alvás volt, kb ez volt ma a leghosszabb nyugalmi időszak. :)
Ébredés után sok játszás, majd 13:40-kor ebéd, amit ma az új etetőszékeikben fogyaszthattak el a gyerkőcök itt a konyhában. Valahogy csak elfértek, bár hely, az nem sok van. :) És ami még jó pont a mai ebédben, hogy egyedül etettem meg Őket, segítségnek ment a YouTube-on valami zene, csak bekapcsoltam, a főoldalon az ajánlóban ott volt az Alma együttes, amiről már hallottam, hogy gyerekeknek való zene.. azt benyomtam és amíg szólt, addig ettek szépen. :) Egy kanállal Levinek, egy kanállal Livinek. :) Ha vége lett a zenének akkor új indítása, mert különben nyekergés volt. :)))
Az ebéd ugyanaz volt mint tegnap, maradt elég. :))
Nem tudom, hogy az új helyszín, az etetőszékek, vagy a zene miatt ettek jól, a lényeg, hogy viszonylag gyorsan és ügyesen megebédeltek ma a gyerekek. :)
Félek, hogy nem lesz ez mindig így.... hát hiába, soha nem voltam egy optimista típus. :(
Pedig épp ideje lenne már, hogy meg tudjam etetni Őket egyedül is, mert bár néha sikerült eddig is, azért az esetek 80%-ában kellett a segítség, sőt az utóbbi időben én szinte nem is etettem, mert egyszerűen nem ettek tőlem. :((

Újabb játék és kacagás, na meg nyűgösség is mert álmosak lettek, így 16 óra után kicsi tápszerrel aludtak kb fél órát... vagy még annyit sem.
Mamáék is voltak ideát egy keveset, megvolt az uzsonna is, ami nem volt túl sok. Először virslit adtunk, de az nem igazán aratott sikert.... utána csináltam tejpépet, abból ettek, de többet kellett volna. Mondjuk előtte Levi még tápszerből repetázott, mert nem aludt el azzal amit csináltam, kellett még egy kevés, szóval lehet, hogy Ő nem volt még éhes. :)

Ezután a változatosság kedvéért újabb játék, birkózás, hancúrozás, majd 19:30-kor fürdés.
A délután folyamán videóztunk is egy csomót, de ahhoz tényleg idő kell, mire fel tudom tenni..... :(( De nem adom fel, egyszer majdcsak eljutok addig... :)

Az előbb Livike sírt, arra mentem be, hogy ahol a két kiságy "fedi" egymást, szóval az L alaknál összeérő részénél álltak mind a ketten, és Levi ütögette Livi kezét, aki eleve messze állt meg, így nem is volt valami stabil, az ütögetés meg külön jól jött még erre. :)
Letettem mind a kettőt a helyére, visszaadtam a kajájukat és talán már alszanak, legalábbis MOST csend van. :)

Egyelőre ennyi... Nem történt sok minden ma, kár tovább ragozni a dolgot.

Végezetül 4 kép a gyerekekről, hárman-párban, Apával és velem. :)))
Ha már tegnap ilyenek nem készültek, reggel bepótoltuk... :)

 
  
  
  

Ennyi mára :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)