2010. február 16., kedd

Pár szó még mára...

Az az egy óra gyorsan eltelt, bár a végén már eléggé nyűgösek lettek a gyerkőcök, a filmet is korábban adták ma le, így megvártuk a két rész közötti reklámot, - akkor volt 19:35 - és nekikezdtünk a fürdetésnek. Minden rendben lezajlott, megkapták a Nurofent is éjszakára és természetesen a vacsorát is. :)

Sikerült úgy pakolni, hogy ne kelljen szétszedni a "ketrecet", azt hittem, hogy épp csak el fog férni az ágy kihúzva, de nem. Viszonylag nagy hely maradt, igaz, az ágyneműs szekrényhez épphogycsak odaférek. :) Ilyenkor előny, ami máskor hátrány, hogy vékony vagyok... :))

Jelenleg Levi alszik, Livi pedig beszélget. Most tettem le a helyére egy újabb adag kajával, hát igen, aki nem eszik nap közben normálisan főzeléket, az estére éhes lesz. :( Szerintem Levi is fog még ébredni az éjszak folyamán, nála a 23 óra és éjfél közötti idő vált be eddig erre a célra. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)