2010. február 12., péntek

A folytatásban nagy alvás és köszöntés. :)

Délután 15:30 körül Livike elaludt. Levikének viszont egy perc nem sok, annyit sem sikerült aludnia, így, hogy ne csináljon ébresztőt, meg tudjunk mi is ebédelni bevittük magunkkal Mamáékhoz, ott elég jól elvolt. :)
Megcsináltam az uzsonnának való virslit is, Mama megetette Levit odabent, bár akkor már eléggé álmos volt a Fiú.

Apa 17 óra körül ért haza, így már csak Livikére vártunk, hogy felébredjen és "hivatalosan" is meg tudjuk köszönteni. :)
Erre 18 órakor került sor.

Persze Levi is kapott ajándékot Mamáéktól, a "mindig kell" kategóriába tartozó pelenkákon kívül kaptak közösen egy formabedobós vödröt, amit mondjuk még csak kiborogatnank, bár Livi kis segítséggel már bele is tudta tenni a megfelelő lyukba az egyik figurát. :))
Kaptak még egy-egy hintát is, amit egyaránt lehet kint és bent is használni, itt nálunk biztos nem tudjuk hova tenni, de Mamáéknál majd fel lesz szerelve, ha jó idő lesz akkor pedig kint is jó helye lesz. :) Egyelőre úgy próbáltuk ki, hogy beleültettük Őket, és kézben tartva lóbálták Papa, Mama, utána Apa is. :))

Fényképet nem csináltam, csak videót, majd próbálok belőle részeket kiszedni és felteszem, bár azt hiszem nem nagyon sikerült jól a felvétel. Lesz fénykép utólag majd a játékokkal. :)

Livike az uzsonnáját is majdnem 19 órakor ette meg, ilyen jó nagyot régen aludt a KicsiLány. :)
Levike viszont szörnyen álmos volt, ebből kifolyólag nyűglődött, hisztizett, meg mérgeskedett. Többször fel is ült csak úgy magától, nagyon ügyes, és napról-napra látszik a fejlődés Nála. :)
Livinek is kicsit aktivizálnia kellene már magát, bár tudom, erőltetni nem szabad semmit, ha eljön az ideje majd halad Ő is, tudom én, csak már jó lenne, ha a tökéletesre fejlesztett kúszáson kívül már mást is produkálna.

Levi délután felfedező túrát tartott bent Mamáéknál, hálószoba, nappali, minden nagyon érdekes volt, forgott össze-vissza, a sok új dolog nagyon lekötötte a figyelmét. Egyfolytában a te te meg a de de szótagokat ismételgette, ritmusosan, tisztán. :)) Aranyos volt, ahogy a szobaajtóban megtorpant, mert ugye itt nem szabad kijönniük.... (mégis kijönnek...) úgy mondta Mama Neki, hogy nyugodtan mehet tovább, nem kell megtorpanni. :))) A nappaliban azért elég hamar megtalálta a konvektort... :))
A nagy túra után nem soká jöttünk is le, akkor már Livike is fent volt, a többit már írtam fentebb. :))

19 órakor meg kellett fürdetni Őket, részben Levi miatt, de Livi is dörzsölgette már a szemét, el se hittem, hogy megint álmos. Hát nem is volt még szerintem, mert kb 21 órakor aludt el. Addig magyarázgatott, teljesen értelmesen mondogatta hogy nem nem nem, meg dedede, tetete, valamit biztos jól megbeszélgetett magában, utána elaludt. :)))

Nagyjából ennyi volt a mai nap, remélem most már alvás lesz a továbbiakban.
Levike alig evett valamit a vacsorájából, Ő még biztos fel fog ébredni valamikor a közeljövőben. Rendesen beájult ahogy letettük fürdés után... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)