2010. február 5., péntek

Csütörtök délután-péntek délelőtt :)

Újabb kreatív címet sikerült találnom... :)

Tegnap délután 17 óráig aludtak, természetesen csak a vége volt egyszerre alvás, de azt hiszem ezt már írtam tegnap is. Levi itt volt kint velem a konyhában, Livi pedig a helyén.
Miután felébredtek játszottunk kicsit, nem tűntek nagyon éhesnek, de 17:30-nál nem akartam tovább halasztani az etetést, mert akkor nem esznek este.

Papa közben bejött, hogy majd segít. Kekszes tejpép volt a gyümölcs maradékkal ma is, azt hiszem váltani kell mert lehet, hogy unják már... Levi kb a háromnegyedét ette meg, Livi meg kb egy kanállal. :( Sehogy nem volt hajlandó enni. :(
Mondtam Neki, hogy nem kap semmit és majd ha éhes lesz megeszi, de persze megsajnáltam, és hogy mégse tápszert egyen, adtam egy doboz vaníliás pudingot, amit a kezemben/ölemben ülve megevett. Hmm...

Ezután fürdésig játszottunk, majd 19:30-kor megfürdettük Őket, utána alvás volt.
Alvás, egészen 23 óráig, amikor Levi ébredt fel, mivel nem aludt vissza kapott egy kis kaját és azzal már kibírta reggel 7:20-ig. Akkor is Livi ébredt először, Levi csak kb negyed óra múlva jelentkezett. Odatérdelt a kiságy végéhez és mondta hogy "tetetete" :))

Mamáék 8:30-kor indultak Pécsre, ahol épületgépészeti oktatások lesznek, holnap este pedig a szokásos éves bál. Vasárnap dél körül fognak haza érni.
Mivel ilyen rosszul esznek mostanában a gyerekek, nem mertem egyedül bevállalni Őket a hétvégére - pedig régebben simán ment a dolog - így Dédi Mamát "rendeltük be" hogy legyen itt segíteni. Jött is, 10 óra körül ért ide, az tízórai etetést már együtt csináltuk.
Apa ma is ment 10-re, holnap is így dolgozik, vasárnap pedig szabadnapos lesz.

A gyümölcsevés Livinél kudarc, én kb 2 kanálnyit tudtam beléerőltetni, Dédi pedig kb ötöt.... Hát ha egyszer nem kell Neki! :( Ha éhes lesz majd eszik, most mit tudunk Vele csinálni? Levi ügyesen megette majdnem mindet.
Kaptak egy kis tápszert és letettem aludni Őket.
Aludtak is, kb fél órája ébredtek fel, de egyelőre jól elbeszélgetnek, sikongatnak, gurguláznak, nevetgélnek egymással. :))

Gyorsan ebédeltem - ettem egy kis maradék ragulevest - hátha jobb kedvvel tudom Őket majd etetni, bár előre félek, hogy megint nem fog enni Livi. :(
Ma üvegeset kapnak, meglátjuk milyen sikere lesz. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)