2010. december 23., csütörtök

Videók :)

Három videót mutatok most, az első kettő november 25-én, a harmadik pedig 26-án készült.

Az elsőnél délután nagyon jó volt a kedvük, törölközővel és kis pléddel kergetőztek, nevetgéltek, és már ez nem az eleje volt, szokás szerint jó pár perce csinálták már, mire észbe kaptam és vittem a kamerát. :)



A második felvételen nagyban megy a táncikálás a mese zenéjére, majd látható, hogy mennyire nem hallgatnak rám általában. :( Hiába szólok, hogy jöjjenek hátrébb a tévétől, később meg hogy üljenek le az ágyon... :((
Azért ha olyan a hangulatuk, megteszik amit kérek.. most nem így volt.
A végén az ágyon rosszalkodnak, ami persze csak nekem rossz, mert egy kézzel azt sem tudom hova kapjak, hogy ne essenek le. :) Végül inkább leállítottam a felvételt és valamivel lecsalogattam Őket az ágyról. :)



A harmadik felvétel legelején még látható Livike néhány kecses kézmozdulata, úgy szokott táncikálni, hogy a kezeit is forgatja, nagyon édes szerintem olyankor. :)
Utána Levike reklamál, hogy mi az, hogy állok, üljek le.
Ezután következett a körbe-körbe forgás, amiről nekem a klasszikus és filmtörténeti szempontból igen jelentős régi magyar film, a Körhinta jutott eszembe, azért is adtam ezt a címet. Persze fel nem érhetek én addig filmig, de a forgás, az "arc" állandósága és a háttér mozgása miatt nekem ez jutott eszembe. :)

Leültem a szoba közepére és körbe forogtam, Levike jött velem, majd véletlen fellökte Livikét, akinek ez nem esett valami jól. Onnantól kezdve már Ő is versenybe szállt, így hol az egyikük, hol másikuk nyekergett, hogy jönni akar forogni.. :))



Ui: Nem tudom miért, talán a konvertálás, hogy "jutúb-alkalmassá" tegyem, vagy nem tudom mi okozta, de - nálam legalábbis - elég homályosak a felvételek. Ha másnál is így van, sajnálom. :( Azért valamennyire ki lehet nézni a lényeget így is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)