2010. december 29., szerda

Szerda röviden

Tegnap délután Mama valószínűleg sikeresen lefárasztotta a gyerekeket, mert egyikőjük sem ébredt fel egészen reggel 7:55-ig! :) Szinte már furcsa volt..
8:20 körül kezdtük Őket rendbe tenni, szépen telt az idő, ment minden a szokásos módon.
Apa délre ment dolgozni, de még előtte jött a Dédi Mama, kicsit játszott a gyerekekkel, de 11 óra előtt már indult is haza.

A gyerekeket 12 órakor kezdtem etetni, ma egyedül, mert Mamáék vendégségbe mentek, már indultak, amikor etettem.
A tegnapi zöldséglevest adtam ma is, jobban ették, mint tegnap, igaz, mindketten kiborították a tálcára, ami leves esetén nem valami szerencsés dolog. :((
Túrórudi, tejszelet, tea, tápszer, ágy. :)
12:40-kor már aludtak is.

14:20-kor egyszerre ébredtek.
Játszottunk, elvoltunk, nem volt semmi extra, kirívó dolog egész délután és este sem.
15:20 körül uzsonna, ami a gyümölcspép volt, mind megették, örültem nagyon. :)
17:20 körül pedig már jött is a vacsora, párizsi, sajt, kenyér. Valamennyit ettek, majd dobálták, játszottak vele, így összeszedtem tálkába, a gyerekeket bevittem, elpakoltam, majd bementem a kajával. Becsipegették szinte mindet. :)))
Tea, játék, vidámság, hiszti... volt itt minden ami szokott! :)

Mamáék 18 óra körül értek haza, hamarosan jött is le Mama, hogy játsszon egy kicsit, meg hogy ne legyek egyedül a gyerekekkel. :)
Kaptak joghurtot, ami most eléggé nehezen ment le, de végül csak megették egy kiskanálnyi híján.

19:55-kor fürdettünk. Livikét Mama fürdette, nem adott semmi kicsalogató dolgot, simán kivette, Livike hisztizett, visított, mindent elkövetett, hogy ne így legyen, de Mama hajthatatlan volt. :))
Levikét én fürdettem, Ő is hisztizett egy kicsit amikor kivettem, de Ő azért, mert még játszani akart a fürdőhabbal... :D Mama törölte és öltöztette, én ágyaztam meg a fürdős cuccot rendeztem.

20:20 körül már készen is voltunk, talán még annyi sem volt az idő.
Azóta nyugi van. Remélem így is marad! Bárcsak az új évre visszaszoknának mindketten szépen az egész éjszakás helyükön alvásra! :))))

Ennyi mára, holnap jövök valamikor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)