2010. december 31., péntek

Az év utolsó napja...

Eljött ez a nap is, holnap már új év, 2011. Még a 2010-et se nagyon szoktam meg leírni, máris változik. :)

Több helyen olvastam, hogy évösszefoglalót tartottak, én nem fogok, mert szinte folyamatosan azt csinálom, de legalább havonta. Ami most hirtelen eszembe jut, az kb annyi, hogy örülhetünk, hogy viszonylag mindenki egészséges, elkerültek bennünket a komolyabb betegségek, kisebb megfázásokon kívül nem volt semmi szerencsére. Persze most tekintsünk el az egyéb, meglévő bajoktól, mert a gyerekeken kívül a családban mindenkinek van valami baja, de ez nem évforduló-függő dolog, hanem általános.

Azt, hogy ez az év jó volt avagy rossz, nem igazán tudom eldönteni. Ilyen is, olyan is. Mindig lehetne jobb, de nem akarok panaszkodni, mert van hol lakni, még ha nem is teljesen külön, saját házban..., van mit enni, van munkahely, és ha nem is nagylábon, de meg tudunk élni. Ha a következő év nem lesz ennél rosszabb, akkor már jók leszünk. :))

A gyerekek szépek, okosak, ügyesek, imádnivalóak. :) Sokszor persze hisztisek, akaratosak, nyűgösek, stb... de azt mondják attól gyerekek, hogy nem feltétlen és kizárólag jók. Hiába szeretném én azt, hogy így legyen. :)

Nem is tudok mást írni ezzel kapcsolaban...
Még annyit, hogy itt is köszönöm Szüleimnek a sok segítséget, Nélkülük nem menne így az egész élet.. !

Mindenkinek nagyon boldog, békés új évet kívánok 2011-re! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)