2010. december 19., vasárnap

Vasárnapi összefoglaló

Az este Levikét 0:30 körül tettem le a helyére, sajnos már 1:30-kor ki kellett vennem. :( Pedig már olyan jól alakult az éjszakai alvása...!
Reggel már 7:20-kor fent voltak mindketten, miért is ne, ma nem kellett Apának se dolgozni menni, alhattunk volna. Hát ez nem jött össze. :)

Megvoltak a szokásos délelőtti dolgok.
Ma végre ki is mentünk levegőzni, sőt, egyenesen szánkózni vittük a gyerekeket! :)
Nagyon hideg volt, kb 20-25 percig lehettünk kint, de már nagyon kellett! Remélem nem fáztak meg, Livikének folyt az orra, amikor bejöttünk, ma kétszer is ki kellett szívatni mindkettőjük orrát. Nem volt vészes az "eredmény", de máskor meg hetekig egyáltalán nem kell. :(

12:05-kor adtuk az ebédet, ma üveges kaját kaptak rizzsel, jól és sokat ettek! :)
Ma "szegényes" desszert volt: csak 1 db túrórudi volt itthon. Már úgy megszokták, hogy minimum 2 van, vagy 1 rudi + 1 tejszelet.
Na mindegy, ez már így volt..
12:30-kor tettem le Őket aludni, el is aludtak elég hamar.
Épp meg tudtunk ebédelni, már fel is ébredt Livike! :( 13:20 volt ekkor kb.
Levike 14:15-ig aludt.

Ma szinte egész nap nyűgösek, nyávogósak, hisztisek, sírósak voltak. Elég nehéz volt Velük. :( Semmi nem volt jó, pedig ma levegőn is voltak. Előtte is ilyenek voltak már, szóval nem tudom miért... :(

15:30 körül kaptak gyümölcspépet, majd 17:30 körül az uzsonnát is megkapták, mert már éhesnek mutatkoztak. Ma tojásrántotta volt sonkával. Megették, nem volt gond. :)

19:25-kor már kezdtük is a fürdetést, mert már nem bírtam tovább az állandó nyekergést, Levin látszott, hogy már nagyon álmos, ilyenkor állandóan nyekereg, visít, sír, szóval nincs csendben és semmi nem jó Neki. :( Livike meg szolidaritásból ugyanezt csinálja, ha épp Neki nem lenne saját nyekeregni valója.
Apával fürdettünk. Ő Livit, én Levit. Minden rendben ment.
Mindketten a helyükön vannak még most is, csak ott is maradjanak reggelig! :))

Ennyi lenne röviden, holnap jövök valamikor! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)