2010. december 27., hétfő

Hétfő eddig

Az este Levike 23 óra körül aludt el a mi ágyunkon, miután összesen háromszor kapott repetát, ennek következtében reggel 6-kor úgy ébredt, hogy szinte már kifolyt a pisi a pelusból. Gyorsan tisztába tettem, majd mindketten megkapták a reggeli kajájukat, mert közben Livike is felébredt. A mi ágyunkon voltak akkor már, az éjszakát a helyükön töltötték.
Igazán nem esett jól korán kelni, meg az sem, hogy nem tudtam tovább aludni, mert szaladgáltak, kapcsolgatták a tévét, ilyesmi. Nekik ez már reggel volt.
Apa is felkelt, és most 9:30 körül ki is ment horgászni, pedig esik a hó, de ez Nála nem akadály. (ma és holnap még szabadnapos, hát ki sem bírná, ha négy napig szabad és legalább egyszer ki ne menjen.:( )

7 óra körül rendbe tettem Őket, akkor volt a súlymérés is, aminek az eredményét beírtam a hófordulós bejegyzésbe. Kaptak még 120 ml kaját, rendesen letettem az ágyaikba Őket, mint máskor is. Livike mondjuk nem értette, hogy mi van, nem is akart maradni az ágyában, végül csak lefeküdt és evett. Levike is. Sőt, Ő el is aludt! :)

7:40-kor kiporszívóztam, Levike még arra sem ébredt fel, majd csak 8:40 körül tápászkodott fel, akkor is szerintem Livike "segített" felébredni, mert bedobta hozzá az új játékba való golyót...

Mióta kitettem Őket jól eljátszanak, de most kezdődik már a nyekergés, megyek is be Hozzájuk.
Ma jó lenne kimenni levegőzni, de nem tudom mi lesz belőle... Majd meglátjuk.
Szakad a hó... :(

Később jövök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)