2010. december 5., vasárnap

Délelőtti bababörze és pár szó a mai napról eddig. :)

Az éjszakáról annyit, hogy Levikét 23:30-kor letettem a helyére, aludt is reggel 7-ig, akkor ugyanis felébredt a telefonom jelzésére. Livike és Apa még aludtak, Levike is szundikált még Apa mellett, amikor 7:30-kor elindultunk Mamával a börzére. :)
A délelőttünk viszonylag gyorsan eltelt, vásárlónk is akadt szép számmal, ha azt nézzük, hogy körülöttünk szinte senki semmit nem adott el, mi egész jól jártunk. :) Igaz, hogy két-háromszáz forintokért adtunk mindent, a végén még kevesebbért, de nekünk az a lényeg mindig, hogy minél kevesebb dolgot hozzunk haza. A kicsi ruhákkal már úgysem tudunk mit csinálni, ha más még hasznát tudja venni, akkor már megérte. :)
Anyagiakban kb úgy jöttünk ki a végén, hogy pl az egyik gyerkőc csizmáját megvehettük volna a pénzből. :)))
Hiába adtunk mindent nagyon olcsón, volt akinek még ez sem volt elég, szerintem annak örültek volna sokan, ha azt mondjuk, hogy tessék, vigyenek mindent, ingyen!
Na de nem panaszkodom, jó volt ez így is, a hordozók megmaradtak, de túlkínálat volt belőlük, majd próbálkozunk tavasszal is az eladásukkal, ha lesz asztaljegyünk.
Mi ruhákat nem vettünk, mindössze Levikének talált Mama két sapkát, valamint vettünk még két játékot is, azt tőlünk kapják a gyerekek Mikulásra. Két autó, az egyik lendkerekes, a másik pedig egy kis busz, amit ha bekapcsolunk akkor zenél és megy, de nem egyenesen, hanem össze-vissza kanyarogva. :))
Délig tartott a börze, mi az utolsó pillanatban is tudtunk még eladni, amikor az árusok 90%-a már összepakolt. :)
12:10-re értünk haza.

A gyerekek épp ebédeltek, Apa főzött lecsós-zöldséges-sonkás-virslis rizst, kb olyan volt, mint a rizses hús. :) Elég jól ették a gyerekek, csak már álmosak voltak.
Elmondás alapján jól viselkedtek a délelőtt folyamán. :) Voltak sétálni is négyesben, - Papa, Apa és a gyerekek - jó sokat mentek, majdnem egy órán át kint voltak a környező utcákban. Még a játszótérre is bementek, gondolom most volt boldogság, hogy nem szóltam Rájuk, hogy ezt ne, meg azt ne csinálják. :D

12:30 körül tettem le Őket aludni, Livikének ma sem tartott sokáig az alvás, 13 órakor már fent is volt. Játszottunk, majd 14 óra körül Levike is felébredt. (egyik alkalommal se néztem az órát, így csak tippelek az időket tekintve:( )

Ahogy mutattam Apának a két autót, természetesen Livike meglátta, úgyhogy oda kellett adni. :) A zenélőstől először félt a KicsiLány... kellett, vagy negyed óra, mire megbarátkozott vele, akkor már nem sírt, érdeklődve nézte, hogy forgolódik és zenél a kis busz. :) Levike egyből megtanulta be- és kikapcsolni, egyszer kellett megmutatnom Neki. :)

15:30-kor kaptak gyümölcspépet, előtte teát is ittak, most jól elvannak, lassan már az uzsonna következik.
Ma még a Mikulás is jönni fog hozzánk... :)))
Erről majd este írok... remélhetőleg lesznek képek, majd kiderül tudok-e belőlük feltenni néhányat, ahogy tavaly is. :)

Egyelőre ennyit tudok írni a mai napról, úgy voltam vele, hogy gyorsan megírom még most, ne legyen már olyan hosszú a bejegyzés, mint tegnap. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)