2010. december 17., péntek

Péntek - megintcsak röviden

Az éjjel Levikét 0:20 körül tettem a helyére, de már 4:30-kor ki kellett vennem, utána már közöttünk aludt egészen 8:20-ig. Livike még 10 percet ráhúzott alvás terén, úgyhogy ma is elég későn kezdődött a napunk. :)
Apa ma is 10-re ment dolgozni, persze a gyerekeket rendbe tettük, ki is takarítottam, minden haladt a szokásos módon.

Sajnos ma megint nem mentünk ki, mert a babakocsi még mindig nem jó, egyedül pedig nem merem kiengedni Őket - mama nem tudott kijönni mert sok volt a munka - még az udvarra sem, főleg, hogy így csúszik minden, meg egyébként is nagyon hideg volt... ! Tudom, tél van, ki is fogunk menni, de ez most így alakult, sőt még holnap is így lesz, mert akkor meg egyedül leszek egész nap szinte a gyerekekkel. :(

12:05-kor kezdtük adni az ebédet, ma is pörköltet ettek tésztával, elég sokat megettek, desszert is volt ahogy szokott, és 12:35-kor már le is tettem Őket aludni egy kis tápszerrel.
Ma elég jól aludtak, Livike 14:20-kor ébredt fel, Levike valamivel később, mindezt a bébiőrön keresztül hallottam, mert bent voltam Mamáéknál krumplipürét őrizni. :) Mármint úgy értem, hogy Mamának el kellett mennie 14 órára, a krumplipürének való krumpli pedig főtt, de még nem volt kész, azt vártam, majd meg is csináltam, majd Papa is haza ért így ettünk is, a gyerekeket pedig hallgattuk, hogy milyen jól elvannak, nevetgéltek, viháncoltak. Persze egy adag falvédő legelés is volt közben, de az ágyaikban legalább nem rántják magukra pl a tévét, tehát valamilyen szinten biztonságban tudhattuk Őket, amíg ettünk.

A gyerekekkel játszottunk, elvoltunk, ettek narancsot is gyümölcspép helyett, majd 17 órakor jött Papa, hogy el tudjak menni a postára meg a gyógyszertárba. (Lehet kérdezni, hogy minek járok én szinte minden nap a postára és a gyógyszertárba? Hát.. mindig van valami. Egy héten egyszer a lottót kell feladni, a többi alkalom vagy céges levél, vagy csomag, vagy telefon feltöltés, ilyesmi. :)) A gyógyszertárban vagy tápszert váltok ki, vagy csak a telefonon kiíratott receptért megyek - mint ma is - , vagy Mama receptjét adom le, vagy hozom el a gyógyszerét, vagy épp nekünk kell pl Neocitran.. szóval ilyesmi okok miatt. :) )
17:35-re már itthon is voltam, hamarosan adtam is az uzsonnát, amit ma is jól megettek. :) Papa bement, majd játszottunk, gyorsan telt az idő, már 20 óra volt, amikor az órára néztem, hogy ideje lenne fürdeni. Nagyjából össze volt már készítve minden, csak a kajájukat kellett megcsinálni és a vizet a kádba tenni.
Mama még nem ért haza, Papa nem jött le, gondoltam megpróbálkozom egyedül a fürdéssel, máskor is lehet ilyen, hogy egyedül kell csinálnom. Papát nem akartam zargatni, dolgozott bent a gépen.
20:05-kor kezdtük a fürdést Livikével, ügyes volt, nem hisztizett, meg is tudtam szépen törölni és öltöztetni is simán ment, végre! :) Nem akarom elkiabálni, de ez most jól ment. :) Levikével ugyanez volt a helyzet, mire mindennel kész lettem, beleértve az ágyazást és az elpakolást is, már 20:35 volt. Hát ennyi, ha egyedül kell csinálni, és nincs hiszti sem. :)))
A filmnek vége is lett addigra, kezdődött a Megasztár. Jól elvoltak a gyerekek, Levike is a helyén volt, de már kb 21:30 óta kint van, mert nyekergett, Livike pedig aludt. Sajnos egyszer már felébresztette Levi, de most megint alszik, Levi viszont nem, úgyhogy mehetek be, mert így csak játszik.. :(

Ennyi mára, holnap jövök valamikor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)