2010. december 13., hétfő

Pár szó még a hétfőhöz

Ma jól aludtak a gyerekek délután, 15 órakor ébredtek fel. :)
Jó kedvük volt, először Livike ébredt, és hangosan, érthetően anyázott. :) Úgy értem engem hívott. :))) Bár néha nincs tisztában szerintem azzal, hogy ki kicsoda, Mamának anyázik, nekem mamázik... de ma délután egyértelműen azt mondta: anya. :)))
Kivettem Őket, játszottunk, telt az idő. Egész délután takarítottak, csoda, hogy nem merült még le az elem a porszívóban. :)

15:30 körül lejött Mama, hogy el tudjak menni a kisboltba, így gyorsan meg is jártam, vettem friss pékárut, tejet, felvágottat, ilyesmit. A hó folyamatosan esett, szerintem most már elállt, de nem is tudom.. nem néztem ki már elég régen.
A járdán továbbra is olvad, nem kell lapátolni, pedig egész nap esett.

Miután visszajöttem, gyorsan megpucoltam 5 db mandarint, amit ügyesen meg is ettek a gyerekek, kb a háromnegyedét Livike ette meg, Levike a végén már csak játszott a gerezdekkel, apró darabokra szétszedte és sorba rakta az éjjeliszekrényen. :))
Miután ettek, újra játszottunk, a takarító szett kiskocsiját seperc alatt szétkapják, ez annyiból nem baj, hogy így legalább meg sem próbálnak rá felállni. Livike este bújócskázott alatta, egyik végén bebújt, átpréselte magát majd kibújt. :)

17:35-kor kapták meg az uzsonnát, ma is melegszendvics volt, mert bár Nekik hoztam friss sonkát, magamnak mindenképp meg akartam csinálni a tegnapról maradt krémet szendvicsnek, a gyerekek viszont ahogy megérezték az illatokat, hallani sem akartak másról, Nekik is az kellett. :)Egy nagy óriáskiflit négybe vágtam, azt csináltam meg melegszendvicsnek, abból a gyerekek megettek majdnem kettőt, úgyhogy szerintem elég jó volt a fogyasztásuk most is. :)

18 óra is elmúlt már, amikor bementünk a szobába, ittak teát, majd kijöttem elpakolni, felsöpörni.
Már nem is mondom, hogy újabb játék következett. :)
19 óra után megettek egy joghurtot is, ezt most főleg Levike ette.
Mamáék 19:45-kor értek haza veterános taggyűlésről, már épp kezdeni akartam a fürdetést, amikor hívott Mama, hogy jön segíteni, haza fognak érni. Hát akkor jó, már előkészítettem kaját, vizet, mindent.
A fürdést végül 20 óra körül kezdtük, volt még egy kis játék Papával is, majd Livike ment először fürdeni Mamával. Minden rendben volt. :) Levikét én fürdettem, Vele is rendben ment minden, ma hisztizésmentes volt a fürdés és az öltözködés is.
Szerencsére eddig az esténk is nyugodt, mindketten a helyükön vannak, ettek és remélhetőleg már alszanak is. Inkább nem mentem be filmet nézni, majd megnézem neten, ha úgy lesz időm. Nem akartam, hogy arra felkeljenek, hogy bemegyek és látnak.

Azt hiszem mára ennyit tudtam összeszedni, holnap jövök valamikor. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)