2010. december 14., kedd

Pár szó még mára...

Próbálom gyorsan és tömören megírni a mai nap eseményeit, mert megint késő van, elment az idő most este minden mással, mármint így a gép előtt... Megint a blogírás maradt a végére. :(

Ott tartottam, hogy Livike felébredt, nem is aludt már vissza. Levike 14 óra körül ébredt, vidám volt, nem volt semmi gond. Végülis egész délután elég jók voltak, néhány kis összeveszésen kívül nem volt gond. :)

15:50-ig megebédeltünk Apával felváltva, pakoltam, mosogattam, stb, megcsináltam a gyümölcspépet a gyerekeknek, hogy majd Apa odaadja, majd én indultam is a postára, a gyógyszertárba és a kisboltba.
A kisboltba menetel előtt hazajöttem, hogy ne cipeljem már a tápszert meg a gyógyszereket tovább, épp akkor hívott Mama, hogy jön edzésről hazafelé, kell-e valami a boltból. Hát igazán örültem a felajánlásnak, hogy nem kell újra kimennem, amit nem bántam volna én, ha lehetett volna normálisan menni, nem csak betojt tyúk-szerűen, mert annyira csúszott a járda. :( Komolyan fárasztó volt ennyit is megtenni, én nem szeretek lassan menni, de elesni sem, úgyhogy inkább totyogtam, csak egyszer legyen már vége, és ússzam meg kéz/láb/nyak kitörése nélkül... :D

A gyerekek ügyesen megették a gyümölcsöt Apától, amikor hazajöttem adtam teát, majd 17:20 körül megkapták az uzsonnát is, ami ma sült husi falatkákat, sajtot és zsömlét jelentett. :))
Jól, sokat és ügyesen ettek.
Miután bementünk, játszottunk, - hát mi mást is lehetne csinálni? - majd 19 óra után Mamáék is bejöttek kicsit még fokozni a "hangulatot". :))
Teljesen fel voltak pörögve a gyerekek, seregtek-forogtak, estek-keltek, (néha nem is kicsit.:( ) meg nem akartak állni....

20 órakor fogtunk hozzá a fürdetéshez, Mamáék "megszöktek" gyorsan, de csak egy kicsit panaszkodtak a gyerekek, Livikét vittem is egyből fürödni, jól tűrt mindent, bár most épp az egyik kedvenc zenéjüket tettem be közben itt a gépen, a Gumimacit. :))) Livikének még a pelenkázóról is látnia kellett a gépet - és a képet - , úgyhogy oda lett fordítva felé, és így táncikálva törölköztünk, öltöztünk, közben Apa már Levikét fürdette, akire eléggé oda kellett figyelni, mert képes lett volna kiesni a kádból, annyira táncolt a vízben ülve is. :)))
Mindenki épségben megúszta a fürdést és a többit, hamarosan már az ágyaikban voltak és ettek.
A film ma később kezdődött, Levike még nem aludt sajnos, így mikor bementem, hogy nézem, ki is kéredzkedett.. :( Apa közben itt ült a gépnél, "fejlődik" Ő is, a YouTube-on meséket nézett:DD Na igen, a Gumimacis videó után amiket automatikusan felajánl a gép, azok között válogatott, meg haladt tovább egyikről a másikra. :))))

Levike kapott repetát, majd úgy tűnt el fog aludni, de nem...
22:40 körül még tisztába is tettem, mert miért ne most termelte volna tele.....
Kapott még egy kis kaját, azt szerintem már nem ette meg, most már alszik, egyelőre a mi helyünkön.
Mindjárt megpróbálom letenni, meglátjuk, hogy sikerül-e.

Ennyi mára, - még éppen mára.. :D
Holnap jövök valamikor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)