2010. december 31., péntek

Péntek - eddig

A mai nap eddig nagyvonalakban, mert nem tudom mikor tudok legközelebb írni, lehet, hogy csak jövőre! :)

Éjjel minden rendben volt, mindenki a helyén aludt. A gyerekek már 7:20-kor felébredtek, Apa már korábban felkelt, mert 8-ra ment ma dolgozni. Kitettem Levikét a nagy ágyra, majd Livikét is, mert Ő is felébredt, úgyhogy ezután mehetett a hancúrozás, pakolás, játék. :)
Nem kapkodtam el a reggeli dolgokat, 8 óra is elmúlt, mikor hozzáfogtam az öltöztetéshez, majd meg is kapták a kajájukat.
9 órakor már kész voltam a takarítással is, mehettek játszani a szobába. :)

11 óra után Mamával felöltöztettük a két gyerkőcöt és kimentünk kb negyed órára az utcára sétálni, levegőzni. Jópár napja nem voltak már kint, muszáj volt már jól átszellőztetni a tüdejüket, meg úgy általában kell a levegő, ma talán nem volt eddig az a nagyon vad hideg.

11:45-kor jöttünk be, hamarosan meg is kapták az ebédet, ami ma a Mama által főzött borsóleves volt. Jól és ügyesen ették! :)
Megvolt a szokásos desszert kombináció is, azt is megették, hát hogyne ették volna! :D
Ittak teát is egy keveset. A többi részét pedig Livike tüntette el, de sajnos nem megitta, hanem kiborította. :( Jót akart Ő, mert inni akart belőle, levette az asztal széléről és úgy borult ki. Mindene csupa tea lett, persze a föld is, még jó, hogy itt a konyhában történt és nem a szobában.

13 óra óta alszanak, szerintem már nem sokáig...
A nap további része is szerintem a szokásos módon fog telni, hiába van Szilveszter, ez nekünk ugyanolyan nap, mint a többi. Nincs buli, nincs semmi... majd pár év múlva talán...

Ennyi egyelőre mára, lehet, hogy az évre is! Meglátjuk, tudok-e még ma jönni.
Addig is... BÚÉK! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)