2010. december 18., szombat

Pár szó még mára...

A délután hátralévő része és az este eddig elég nehezen akart eltelni.
Egy percre nem lehetett a gyerekeket magukra hagyni, mert most az a újabb szokásuk, hogy kihúzzák Livi ágyát és kibújnak alatta... Volt már ilyen, de max egy-két alkalommal naponta, most viszont folyamatosan ezt csinálták. :( Nem nagyon tudtam elképzelni, hogy a fürdős cuccokat hogy fogom elkészíteni, mert annyi időm nem volt, hogy wc-re kimenjek...
Csak megoldottam valahogy. :))

Az uzsonnát 17:30-kor adtam, megették ügyesen, majd ittak teát, ettek krémtúrót is, játszottunk, de igazán semmi nem kötötte le Őket, kivéve a kiságy alatt bújkálás.. :( Volt persze macin hempergés, kirakózás, építőzés is, hogy teljen az idő...

Mama 19:30 körül hívott, hogy még Üllőn vagy nem tudom hol vannak, úgyhogy nem érnek haza fürdésre. Mondtam, hogy nem baj, tegnap is megcsináltam egyedül. Ezt Ő nem is tudta. :)) Mondjuk nem is találkoztunk tegnap délután 2 óta Vele. Papával meg 18 óra óta.. Na, majd holnap. :))

A fürdést 19:45 körül kezdtük, nem tudom pontosan mikor, de 20:15-re lettem kész, azt tudom. Livike most kicsit hisztizett, mert még maradni akart a vízben, de így kis eléggé kihűlt, mire Levit beletettem, úgyhogy igencsak siettünk, hogy meg ne fázzon.
Ő is eléggé nyekergős volt, de kész lettünk, minden rendben ment.

Miután rendet tettem, kimentem havat söpreni. Levike persze nem nyugodott, bejöttem, hát az volt a baj, hogy kiejtette a kajáját, visszaadtam, de kéredzkedett is kifelé, úgyhogy most a mi ágyunkon van. Szerintem lesz még egy kis játszás is, nem hiszem, hogy egyből elalszik ott, bár az lenne a jó!

Azt hiszem ennyi mára, elég sokat és sokszor írtam, ritkán van ilyen. :)
És nem azért, mert annyira ráértem, de ha tudtam jöttem és írtam, néha több részletben...

Holnap jövök valamikor. Szerintem csak este.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)