2010. december 26., vasárnap

Hónapforduló - 22.

Újabb 26-a, újabb hónapforduló.
Az egy hónappal ezelőtti bejegyzésem szinte egy-az egyben megismételhetném, úgyhogy nem fogom... Nem tudok semmi újat, konkrét dolgot, változást írni, nagyjából minden úgy van, ahogy akkor is írtam.
Elevenek, vidámak, persze hisztisek is, mint eddig is. :)

Súlyt is elfelejtettem reggel mérni, de majd holnap bepótolom és beírom ide, hogy legyen már valami igazán aktuális változás is. Remélem legalábbis, hogy lesz, és nem mínuszban. :)

Az éjszakai alvás kezd normalizálódni, egyre kevesebb olyan van, hogy végig közöttünk legyen Levike. Van, hogy egyáltalán ki se kell vennem már egészen reggelig, van, hogy valamikor hajnalban kikéredzkedik.. Livike is volt kint egy éjjel a napokban, Neki most az a heppje, hogy fürdés után, alvás helyett 3-4-szer levetkőzik. Levike is néha. Nem valami jó dolog, de majdcsak leszokik róla. :))

Beszéd terén új szó most nem jut eszembe, a régieket nagyon mondják, és ha nem is mindig érhető szavakkal, de meg tudják magukat értetni, hogy mit akarnak. És igen, nagyon AKARNAK. Mindent, mindig, azonnal! Ha nem úgy van, akkor hisztizés, visítás, fetrengés... De gondolom ezt is majd kinövik egyszer. :)

Ennyit tudtam hirtelen összeszedni, eléggé gyér lett most ez a hófordulós bejegyzés. Nem is akartam először külön írni, de én már csak ilyen vagyok, ha valamit megszoktam, hogy úgy csinálom, akkor úgy csinálom. Talán majd két éves koruk után nem írok csak negyedéves fordulós posztokat. Majd kialakul, hogy mennyire fognak "haladni", lesz-e miről írni így havonta.

UPDATE 12.27. 9:40

Ma reggel megtörtént a súlymérés. Hát.... nem vagyok elégedett. :(
Az mondjuk közrejátszhat, hogy ma 6 órakor ébredtek a gyerekek, megettek 150 ml tejes-tápszert, Levikének előtte is fullos pisis pelusa volt, mérés előtt is volt egy csomó benne, meg még nagydolog is. De akkor is, nem tudom, hogy ez magyarázhatja-e azt, hogy jóval alatta van a legutóbb mért súlyának. :(
Livike viszont gyarapodott az előző havi méréshez képest, bár Neki nem volt mérés előtt nagy dolog, szóval ez a mérés nem nagyon mérvadó, majd pár nap múlva újra mérem Őket.
És akkor jöjjenek a száraz számadatok:
Livike: 10260 gramm,
Levike: 9980 gramm. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)