2010. december 18., szombat

Megint esik a hó

Reggel óta folyamatosan havazik, még nincs túl nagy, de nem is baj, mert akkor lapátolni kell. :)
Az este Levike 23 óra körül aludt el a mi ágyunkon, 0:20-kor letettem, a helyén 3:50-ig aludt most csak, majd 8:55-ig közöttünk. :) Ekkor keltünk. Jó nagy csúszás volt, Apa 10-re ment ma is dolgozni, de előtte még elszaladt a kisboltba, hogy legyen friss kenyér, zsömle és tej, majd rohant is dolgozni.

A gyerekeket rendbe tettem, majd kitakarítottam, most fő a rizs az ebédjükhöz, nemsoká kész is lesz és ehetnek. :)
Kimenni ma sem tudtunk.... Nem lesz ez így jó, de holnap már mindenképp megyünk, ha mínusz 20 fok lesz is, Apa itthon lesz, ketten már ki tudjuk vinni Őket.

Mamáék Pesten vannak, Ők is 9 órakor indultak. :)
Gondolom délután majd jönnek valamikor.

Eddig elég jól telt a nap, remélem ezután is így lesz, alszanak egy jó nagyot, utána meg már szalad az idő estig.
Repülnek a napok... mindjárt karácsony, és én még senkinek semmit nem vettem! :(( Annyira idegesít ez az egész, máskor is az utolsó pillanatokra hagyom az ajándékbeszerzést, de ennyire talán még soha nem voltam csúszásban, és ami még rosszabb, hogy ötletem sincs, kinek mit lehetne adni. :((
Mindig a szokásos piperecuccok, ruhaneműk? Már olyan unalmas... :((
Na, majd lesz valahogy, úgyis azt beszéltük meg, hogy nem lesz ajándékozás, csak valami jelképes, hogy mégis legyen valami. Még a gyerekeknek sem tudok semmit, pedig legalább Nekik illene kapni valami jó dolgot. Én még mindig úgy gondolom, hogy kicsik még az ünnep megértéséhez, de lehet, hogy tévedek.

Na... ennyi egyelőre, megyek mert szétfő a rizs:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)