2010. december 5., vasárnap

Nálunk járt a Mikulás. :)

Idén is meglátogatott bennünket a Mikulás, most is Mama személyében. (Beöltözött Mikulásruhába.)
A gyerekek most is, akárcsak tavaly, azonnal rájöttek, hogy kit rejt a piros ruha, bár nem volt látványos Mamázás, azért tuti, hogy tudták végig! :) Amikor elköszönt, hogy most már megy, mindketten kétségbeesett mamázásba kezdtek, úgyhogy pár perc múlva, immár "civilben" vissza is jött az óhajtott személy, mert különben nagy balhé lett volna. :) Hiába voltunk itt mindannyian - Papa, Apa és én is - nem számított. :)

17 óra körül kezdődött a Mikulásozás, volt ajándék meg minden... :) A gyerekek megkapták a valamelyik nap Mamával közösen kinézett dömpert építőkockákkal, valamint egy mókakockás kisautót - vagy mi az...- is, hogy ne csak egy dolgot kapjanak. :)
Apa is és én is kaptunk csomagot, finom csokikkal, mi is adtunk Mamának és Papának, meglepetés igazából senkit nem ért, - közülünk, kivéve Apát, mert Ő nem tudta - mivel a csomagba való nyalánkságokat is Mamával együtt vettük meg valamelyik nap. Hát igen, az időhiány.... :(
A gyerekeknek nagyon tetszettek az új járművek, viszont a dömper is veszélyes üzemnek bizonyul, legalábbis felügyelet nélkül, mert egyből kitalálták, hogy rá lehet állni, mint mindenre, és mivel gurul nem a legbiztosabb dolog így. :(
Hamar elszaladt egy óra, már 18 óra volt, amikor ideje volt uzsonnázniuk.
Képek is készültek, de nagyon át kell nézni, hogy van-e egyáltalán olyan, amit fel tudok tenni, mert vagy homályosak, vagy bemozdultak a gyerekek, vagy csak simán kimentek a képből, mire sikerült fényképeznem. :( Pár mp is sok, mire élességet állít a gép, ráadásul mint kiderült, maszatos volt az optika, az is nagyban rontotta a képek minőségét. :( Azért ha átnéztük, majd mutatok néhányat. :)

Az uzsonnáztatás jó alkalom volt arra, hogy viszonylag hisztimentesen ki tudjanak menni Mamáék. :)
Sült husi falatkákat ettek vajas pirítós kenyér darabkákkal, jól és sokat ettek. :) Tea ivás is volt, majd még joghurtot is kaptak már 19 óra után nem sokkal.

Hamarosan fürdethettünk, ami rendben és gyorsan lezajlott ma. :)
Livikét Apa fürdette, kb 5 perc alatt találtunk is kedvére való tárgyat, majd Levike következett, Őt én fürdettem és öltöztettem, nem volt Vele gond most.
Ma Levikére is megkíséreltem ráadni a vastag hálózsákot, amit eddig meg nem tűrt volna magán, most úgy néz ki rajta marad, legalábbis még nem kellett se levennem róla, se kivennem az ágyából, alszanak szépen a helyükön mindketten.
Remélem így is marad. :) Levike 21:40 körül kicsit nyekergett, de hagytam, így vissza is feküdt szépen és újra elaludt.
Nem néztem még meg a cumisüvegeiket, de pl tegnap este Livike alig evett valamit, így nem is nagyon lepődtem meg azon, hogy hajnalban 3:30-kor sírva ébredt és nyamit követelt. Kapott, majd aludt tovább. :) Meglátjuk ma éjjel hogy alakul a helyzet. :)

Megyek én is tusolni és aludni, megint mindjárt éjfél van...
Holnap jövök valamikor. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)