2010. december 12., vasárnap

Vasárnap - eddig elég jó. :)

Az éjszakánk úgy alakult, hogy Levike 0:15-kor felébredt, kivettem, mert nem nyugodott. 2:15-kor felébredtem valamire, megijedtem, hogy hol van Levi, mert nem láttam magam mellett, hát a másik oldalon feküdt, Apa volt középen. :) Letettem az ágyába, 5:35-ig bírta is, majd megint ki kellett vennem. Utána viszont aludtunk 9:20-ig. :) Livike is volt fent valamikor hajnalban, de Ő simán visszaaludt. Még jó. Mit csinálnánk két gyerekkel az ágyban? :)))

Mivel kicsit csúszásban voltunk, igyekeztem reggel a dolgokkal, így behoztuk a lemaradást, 10 órakor már a szobában játszottak. :)
A tegnap este esett hó ma olvadni kezdett, csupa víz volt minden, de hideg is volt emellé, mert utána fagyni kezdett. :( Babakocsival akartunk kimenni, de tegnap az egyik kerekéből kiesett az a kis fém pöcök, ami tartja, már itthon vettem észre. :( Nem tudom hol és hogyan esett ki, nem mentem neki semminek a kerekével, már amikor bejöttünk, akkor kezdett lötyögni a kerék, de sem a kapuban, sem az utcán nem találtuk meg. :( Apa próbálta helyettesíteni valamivel, de nem sikerült, az idő is kevés volt már, délre ment dolgozni, későn jutott eszembe, hogy nézze már meg, hátha tud vele valamit kezdeni. :( A vizes-sáros időbe nem akartam kivinni a gyerekeket, így ma nem mentünk. :(
Szellőztettem egy nagyot amíg ebédeltek, meg már azóta is, egyelőre jól viselik a mai bezártságot.

Az ebédet 12 órakor kezdtem adni, A tegnapi rizses üveges kaját dúsítottam fel húsgombóccal, jól és ügyesen ették, majd adtam egy kis paradicsomos húsgombócot is, de azt csak Livike ette, ahogy gondoltam előre. Levike be sem kapta, elfordította a fejét, ahogy megérezte a paradicsom illatát. :(
Ettek még túrórudit is, inni most sem kértek, bár azóta már ittak délután, hát ez van. Nem értem, miért nem szomjasak kaja után...?

13 órakor tettem le Őket aludni egy kis tápszerrel. 13:20 körül alhattak el. Levike előbb, de Livike csak akkor. Levike már 13:55-kor felébredt, kivettem, lefeküdtem vele az ágyra, rajtam 10 perc alatt vissza is aludt, majd letettem a nagy macira ami szintén fent volt az ágyon, ott még aludt 14:30-ig kb. Közben kiteregettem, mert lejárt a gép is, mikor visszaértem már Livike is fent volt, de nem sírt szerencsére.
Azóta jól elvannak, de nagyrészt ott kell lenni, mert pl most is hallom, hogy a csavarral játszanak.. :( (megint letekerték a rácsról..)
15:40-kor ettek szőlőt és mandarint, már készítem az uzsonnának valót, ma melegszendvics lesz. Van sonka, összevágtam, főztem tojást, teszek még bele sajtot és vajat, ez lesz a "krém". :) Én is jól lakok belőle szerintem. :)
Megyek is és csinálom, legyen összeállítva, hogy csak sütni kelljen, nem is olyan soká...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)