2010. december 31., péntek

Idén az utolsó...

... bejegyzés következik.
Ott tartottam, hogy alvás van. Egészen 15 óráig aludtak is, bár Livike szerintem már fent volt vagy 10 perce, de csendben volt, néha motozott, azt hallottam. :)
Jó kedvük volt, de nem kellett sok idő, hogy eléggé nyűgöskék legyenek a nap hátralévő részére végig. :(

Játszottunk, elvoltunk, 16:30 körül jött Papa, hogy felszerelje a tegnap elkészített polcot. Fúrni kellett, úgyhogy a gyerekeket betettem az ágyaikba, ami igencsak rosszul esett Nekik.
Papa fúrt, én tartottam a porszívó csövét a fúrásnál, a gyerekeknek nagyon tetszett a sok "brümm", ami ebben az esetben a zúgást jelentette és nem autót. :)

Hamarosan Mama is bejött, a gyümölcspépet Ő adta oda, már 17 óra körül járt az idő, eléggé csúszásban voltunk. :(
A polc hamarosan a helyére került, szép lett, jó lett, majd lesz kép is róla. :)
Bekerült a hifi a helyére.
Azt a méltatlankodást, hisztizést, visítozást, amit a gyerekek levágtak...!
Nem tetszett Nekik, hogy most OTT VAN a hifi.. Hát milyen dolog már ez, hogy csak úgy levesszük a szekrény tetejéről, és áttesszük máshova, ami ráadásul sokkal közelebb van a földhöz, de annyira mégsem, hogy el tudnák érni! Ez valami szörnyű dolog volt számukra! :)))
Egész estig nem tudtak megbarátkozni a helyzettel, de majd megszokják. Amikor felkerült a szekrény tetejére, ugyanezt játszották el...

18 órakor volt az uzsonna, Levike többet evett, Livike kevesebbet, de most mit tudunk csinálni, megtömni nem lehet...
Bent a szobában ettek epres joghurtot, ittak teát, játszottunk, Mama is itt volt, telt az idő, nagyon is gyorsan.

20 óra volt amikor elkezdtük a fürdetést. Livikét Mama fürdette, annyira nekikezdett hisztizni, hogy alig lehetett kivenni a kádból, de Mama megoldotta. :)
Levikét én fürdettem, minden rendben volt...

20:30 óta az ágyaikban vannak, de még nem alszanak... Pontosabban csak Levi nem alszik, épp a falvédőt legeli... Megyek is és megnézem, mert lehet, hogy megette a kajáját és repeta kell még Neki.

Apa még nem jött, hívott, hogy 22 óra előtt nem is fog, nem tudja pontosan meddig kell maradni, mérges volt, mert holnap mehet vissza 10-re. :( Azt mondták Neki, hogy még ígyis Ő léphet le leghamarabb. Na szép szilveszter, bár úgyis max együtt vacsoráztunk volna, most így külön fogunk. :(
A malachús megsült, megyek is, ha Levike is úgy gondolja, na meg ha Mamáék is éhesek, hogy legyünk túl az evésen. Én speciel nem vagyok éhes, de nem baj. :)
Az éjféli virslievést is valószínűleg reggelre halasztjuk. :))

Ennyi lenne mára, az évre.
Sokadjára kívánok mindenkinek nagyon boldog új évet! :)
Sőt, lesz még egy időzített BÚÉK posztom is, amit előre beállítottam, hogy éjfélkor "menjen ki" .:)))

Jövőre, "Veletek", ugyanitt!
Remélem.. :))
Köszönöm az egész éves figyelmet, türelmet a kisregényeimhez, amik általában elég unalmasra sikerültek, de sajnos izgalmasabban nem tudok írni, főleg, ha nincs igazán olyan, amiről lehetne... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)