2010. december 22., szerda

Szerda eddig

Tegnap Levike 23 óra körül aludt el a helyünkön, hamarosan le is tettem az ágyába, ott aludt reggel 8 óráig! :)
Livike is aludt szépen, nem volt semmi gond éjjel. :)
Készülődés, rendbetétel, kaja, takarítás... telt az idő.
Játszottunk, elvoltunk. Apa 10-re ment dolgozni, ma is előbb fog végezni azt mondta, majd meglátjuk mikor jön haza. :)

Kint ma nincs túl hideg, viszont szemel az eső. :( Így ma nem mentünk ki, mert egyrészt Mama nem ért rá, másrészt nem jó még mindig a babakocsi kereke, hogy azzal mentünk volna ki pár körre az utcára, amíg nem esett. :(
Szellőztettem már többször is, egyelőre még nem nyűgösebbek, mint máskor, remélem nem is nagyon lesznek azok! :)

12 órakor kezdtük adni az ebédet, ma is a tarhonyaleves sűrejét ették, desszertnek a szokásos túrórudi+tejszelet egyveleget, a levesből is jól és sokat ettek. :)
Közben néztük a laptopon a videókat, amiket végre letöltöttem a kameráról, van vagy 30 felvétel, teszek majd fel, hogy legyen frissítés, mert utoljára Livike papahiányolós akciója van fent. :(

12:45 óta alszanak, szerintem hamarosan ébredni fognak, gondolom Livike lesz az első. Negyed órája már volt fent, de nem rohantam be, így visszaaludt még. :))

Délutántól valószínűleg itt lesz a Dédi Mama karácsonyig, mert Papa ma ment Földvárra dolgozni, akkor már elhozza, hogy ne kelljen pénteken megint menni, csak azért, hogy Őt elhozza. Ő az, aki ritkábban jön, vagyis jönni nem jön, menni kell érte általában. :)
A karácsonyunk úgy tűnik a tavalyihoz hasonlóan fog alakulni, a létszámot illetően legalábbis. Dédi Mama, Mama, Papa és mi négyen. :)
Az ajándékok terén már csak Apának kellene valami, meg Mamának is jó lenne még, mert most az Ő ajándékuk (Papáé is) úgy néz ki, hogy Ők megvették maguknak, én meg kifizettem, de most abban mi a meglepetés? :(
Na majd meglátjuk, eljutok-e még valahova a kisbolton kívül... szerintem nem. :(

Egyelőre ennyi, nézegetem a videókat, hátha fel is tudok tenni párat legalább a YouTube-ra amíg alszanak, utána már könnyen csinálok belőle bejegyzést, ha ott már fent vannak. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)