2010. november 5., péntek

Videó és képek. :)

A videó Livikéről készült tegnap, amint délután a szobában állva, ablakon kinézve papázik. Előtte már vagy két perce mást sem hallottam, mint hogy Papa, papa, papa, papa ... Abban, amit sikerült még felvennem, az elején olyan aranyosan, igazi komoly, gyermeki hangon mondja, hogy Papa.. :) Egyébként nem tudom mi jött Rá, hogy ennyire papázhatnéka lett, nem is volt akkor itthon az óhajtott személy. :) Később persze bepótolhatta, jót játszottak Papával este, bár volt fegyelmezés is, mert a hisztit és a nyekergést Ő még annyira sem szereti mint mi, szerencsére a legtöbb esetben még hallgat is rá Livike. :)

A képek egy része tegnap készült, a nagy, kétajtós szekrény (nem az ágyneműs, a másik) elérhető magasságig történő kipakolása után. Természetesen a gyerekek vitték véghez ezt a tettet. :) Kivételesen nem felejtettem el fotózni, visszapakolni csak azután kezdtem. :)
Az utolsó kép pedig mai, ebéd előtt Mama csak úgy a szobában a szőnyegen tette tisztába Levikét, mert csak be akart kukkantani, hogy van-e valami, utána meg úgy döntött, hogy ki is cseréli a pelust. Ebben Livike is segítségére volt, törölgette Levikét "ott" is, ennyi idő alatt megjegyezhette már, hogy mire is való a popsitörlő. :)

Jöjjön elsőként a felvétel:

Itt pedig a képek következnek, csak úgy simán, album nélkül:

Már üres a polc... 

Livike nézi a "nagy munka" eredményét. Végülis, kb 10 percig csend volt. :))

A szoba másik végébe is jutottak dolgok. 

Levike még gyorsan ki szeretné használni a helyzetet, de már mindent kipakolt, amit csak elért! 


Ennyi. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)