2010. november 4., csütörtök

Csütörtök - eddig

Az este Levikét többször próbáltam a helyére tenni, sikertelenül.. :( Mindig felébredt, tekergett, nyekergett, de Livike is elég nyugtalanul aludt, fel-felsírt Ő is. :( Biztos fájt a hasuk, de ezen nem is csodálkozom, hisz' összeettek mindent, természetesen nem önszántukból, tehát nem Ők tehetnek róla. :(
Levikét végül 0:10-kor tudtam letenni a helyére, ott is maradt reggelig. :)
Ha jól emlékszem egyszer felsírt, de nem keltem fel, úgy igazán fel sem ébredtem, reggel kicsit meg is lepődtem, hogy nincs mellettem, mert nem is emlékeztem rá, hogy most akkor kivettem, vagy sem. :)
A reggel 7:20-kor indult. Úgy látszik nem szoknak vissza, vagyis nem állnak hozzá az "új órához" a reggeli ébredéseikkel. :( Na nem baj, lehetne ennél rosszabb is, sok helyen olvasom, hogy akár már 6 óra előtt is ébresztő van, úgyhogy befogom a számat. :D

Ma is a szokásos módon zajlottak a reggeli dolgok: játék, közben kávé, tea főzés, gyerekeknek kaja készítés, Apa felöltöztette Őket, amíg én idekint ügyködtem, majd beágyaztam, kiporszívóztam, elvoltunk. Teljesen megszokom már, hogy reggelente ketten vagyunk a gyerekekre, rossz lesz holnap meg azután, mert Apa 6-ra megy dolgozni, egyedül viszem a reggelt. Megcsinálom, nem az... mert ez a része a legkönnyebb a napnak. :)))

Jött ma a Dédi Mama is, megkértük, hogy ne menjen már el 11:20-kor, csak később, jöjjön velünk játszóterezni. :)) Örömmel jött, legalábbis nem mondta, hogy fontos dolga lenne, és tudom, hogy nagyon szeret a gyerekekkel lenni. :) Szép idő volt/van ma, jól esett kint lenni. A játszótéren nem kell félni, hogy elszaladnak vagy olyan helyre mennek, ahová nem szabad.. Bár ma felfedezték azt a régi homokozót, amiben még rendes sárga homok van, nem olyan porhanyós fehér, mint ami a csúszdánál, és abban túrtak, úgy néztek ki, mint a kismalacok, mire haza értünk. :)
11 órakor mentünk ki, Apa is elindult dolgozni egyúttal, 12 órára értünk vissza. Most nem akartak csúszdázni, jó ha háromszor lecsúsztak, most Levike is inkább homokozott. Volt ma is haverkodás a bölcsis gyerekekkel a kerítésen keresztül.. :))

12:20 körül kezdtük adni az ebédet Mamával, ami ma is a húslevesből kiszedett zöldségféle és csigatészta volt, sajnos a levét most nem ették, nem fogadták el úgy, mint tegnap, ki kellett tenni a zöldségeket az etetőtálcára és onnan ették fel. :( Töltöttkáposztát már nem mertem adni, szerintem elég volt tegnap... :)
Mivel ez így elég kevés ebédre, megettek még egy üveges kaját is, majd egy óriás túrórudit is.
13 órakor tettem le Őket aludni.
Livike 13:40-kor ébredt, kicsit sírdogált, de hamar megnyugodott. Játszottunk, majd csináltam gyümölcspépet is, amiből elég sokat megevett, majd úgyis kér még, ha Levike is felkel és eszi Ő is. :)
Adtam multivitaminos ivólevet is, sajnos csak kb fél decinyit sikerült eddig bekortyoltatni Livikével, pohárból. Nincs értelme az itatópohárba tenni, mert abból kirázza... ez pedig nem tea, hogy könnyen kijöjjön a ruhából. :( Nem beszélve a szőnyegről, amin ugyan nem látszik meg semmi ilyen lötty, de azért csak ott marad benne! :(
Azt hiszem Levikét fel kell ébreszteni, tegnap is két órahosszat aludt, mégsem akart este hamar elaludni.. :( Érdekes, ilyenkor nem megy Livike se piszkálni.. bár amikor felkelt, akkor ment volna, de akkor szóltam, hogy ne, mert azért Levikének kevés a háromnegyed óra alvás...

Mama Pestre ment edzésre most délután, majd este 8 körül fog haza érni. Nem tudom Papa mikorra ér haza, mindenesetre vagy Neki, vagy nekem a kisboltba el kellene menni, na meg az esti fürdés, és főleg az azelőtti játék idejére jó lenne, ha itt lenne, mert egyedül olyankor már elég nehéz a két "jógyerekkel". :)))

Itt tartunk jelenleg, megyek, amíg Livike nem kezd hiányolni, aminek nem valami halkan szokott hangot adni! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)