2010. november 11., csütörtök

Újra szép idő van...

Bár minden csupa sár és víz, legalább nem esik az eső és süt a nap is!
Így egy kicsit legalább tudtunk ma levegőzni, bár a játszótérre megint nem mehettünk, maradt az utca és az udvar egy kis rohangálásra, amit természetesen a gyerekek véletlenül sem a járdán szerettek volna művelni, hanem a sárban, a tócsákban, a járda melletti füves-faleveles részeken. :)

Nade haladjunk szépen időrendben:
Az esti/éjszakai alvással nem volt gond, leszámítva, hogy Levike hálótársunk volt végig, mert amikor le akartam tenni (23:10-kor) egyből felébredt és nem volt hajlandó lefeküdni az ágyában, ki kellett vegyem közénk. Ott fél percen belül aludt is tovább reggelig.
Még előtte ahogy Apa hazaért (22:30 körül) néztük Levikét, hogy teljesen bevándorolja a nagy ágyat, mindenfelé forgolódott, volt a két szélén, legfelül, az alsó végén, mindenhol... persze aludt közben. Na mondom tuti le fog esni. Ahogy ezt kimondtam, fordult egyet és az ágy végén le is pottyant. Szinte nem is láttam, olyan gyorsan fel is állt, kicsit sírt, de csak az ijedtségtől, ott épp nincs kiálló vas az ágyból szerencsére, csak azért rossz érzés lehet arra ébredni, hogy potty.. :) Egyből iszkolt is újra felfelé befeküdt középre, biztos helyre, hogy nehogy megint leessen és aludt is tovább. :) (Addig, amíg le akartam tenni...)

Reggel 8:05-kor ébredtünk, kivettem Livikét is, majd hamarosan felkeltünk és kezdhettük a napot a szokásos módon.

Apa ma 10-re ment dolgozni, a héten már mindig így megy - azt hiszem - , addigra már ki is takarítottam, a gyerekek a szobában játszhattak ezután már.
Volt ma a Dédi Mama is, bár nem sokat tudott a gyerekekkel lenni, mert 11:20-kor indulnia kellett a buszhoz...

Mamának sok volt a dolga, így 12 órakor tudtuk a gyerekeket kivinni levegőzni, sétálni, szaladgálni. Persze maradtak volna még kint ki tudja meddig, de sürgetett az idő, Mama ment ma is edzésre (14 órára), és addig még etetni is kellett, meg készülődnie.

12:30 körül kezdtük adni az ebédet, ma is borsólevest ettek, jobban, mint tegnap. Livike szinte az egész adagját egyedül ette meg, bár lé kevés volt rajta. Levike is ügyesen ette, de neki több segítség kell még...
A leves levét megitták pohárból, majd kaptak túrórudit is.

13:05-kor tettem le Őket aludni egy kis tápszerrel, hamarosan el is aludtak mindketten. Repül az idő ilyenkor.. Livike szerintem hamarosan ébred. :(

Mama ha hazaér, majd elszaladok a gyógyszertárba, mert írtak emailt, hogy érkezett Vigantol. Milyen rendesek... :)) A pontgyűjtő kártya adatlapjáról nézték ki az email címemet... :) Épp ma akartam végighívogatni a szolnoki gyógyszertárakat, hogy ne menjek mindenhová fölöslegesen, de így nem kellett, mert végre érkezett ide a legközelebbibe is. :)

Most ennyit tudtam írni, később - este - jövök még.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)