2010. november 18., csütörtök

Mindenki a helyén aludt. :)

Ez leginkább Levikére vonatkozik, mert Ő az, aki már jóideje nem hajlandó a saját ágyában aludni, vagy ha mégis, akkor csak egy-két órányit.
Tegnap már majdnem 100%-os pozitív eredményt mondhatunk a magunkénak, mert bár ki kellett vegyem este, de 23:20-kor letettem a helyére és ott is aludt reggel 7:40-ig, amikor már mindannyian fent voltunk, tehát kezdődhetett a nap! :)
A mi ágyunkon is viszonylag hamar elaludt, ahogy itt befejeztem az írást, még csináltam 90 ml kaját, amit már nem is evett meg, azzal szépen el is aludt.
Nem kiabálom el, mert szerintem csak a véletlen műve volt, hogy csak 7:40-kor ébredt sírva, és nem mondjuk 3 órakor... Mert ahogy rájött, hogy hol is van, egyből sírt és kéredzkedett kifelé...

8:15-kor már mindketten felöltözve a saját ágyaikban ették a reggeli kajájukat, majd hamarosan kitakarítottam, mehettek is játszani a szőnyegre.
Ma eléggé el volt már borulva reggel is, este esett egy kis eső, nem sok, de ahhoz éppen elég, hogy a játszótérre ne tudjunk kimenni, mert a homok az biztos, hogy nem száradt fel.
Csináltam ebédet, majd úgy eltelt az idő, hogy 11:20-kor indultunk ki az utcára Apával sétálni, de Neki mennie kellett dolgozni, úgyhogy hoztuk a babakocsit és utána én vittem Őket még vagy 40 percig, bejártuk a környező kisutcákat, kivételesen nem is akartak kiszállni a babakocsiból, ami nem baj, mert akkor tolni szerették volna és azt nem merem engedni, ha egyedül vagyok Velük. Tuti ketten hatfelé szaladtak volna. :( De így nem volt gond, már amikor jöttünk befelé, akkor kezdett Livike kicsit sírdogálni, de mire beértünk már semmi baja nem volt.

12:10-kor kezdtük adni az ebédet Mamával, almafőzeléket csináltam jó hígra, amit nem nehéz, mert nekem mindig híg, az a baj.. :D De most úgyis tettem bele főtt rizst és darált husit is, nem kellett sűrűnek lennie alapban. :)
Levike jól ette, Livike eleinte nem akarta, de egy pici vaníliás cukorral megbolondítva mindjárt jobban ízlett. (én eredetileg nem tettem bele semmit, csak egy kis fahéjat, a végén pedig némi habarást... )
Ettek utána túrórudit, ittak egy kis teát és 12:45-kor már aludtak is mindketten az ágyaikban.

Livike 13:50-kor ébredt, Levike még alszik, de hamarosan Neki is kelnie kellene, hogy ne aludjon annyira nagyon sokat. Livike majd biztos gondoskodik róla, hogy felébredjen. Nem is csitítom, ha hangoskodik esetleg. :))

Mamáék edzésen vannak, 16 óra után jönnek, majd akkor elmegyek a postára meg a boltba.
Most megyek, mert Livike kezd nyűglődni....
Este jövök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)