2010. november 15., hétfő

Tavaszias hétfő...

Az időjárás alapján el sem hiszem, hogy november közepe van. :) Szélcsendes helyen rendesen meleg van kint. :))
Jó lenne, ha egész télire így maradna, de biztos nem fog...

Gyorsan pár szóban a mai nap eddig:
Az este miután gyorsan megírtam a bejegyzést én már nem is ültem ide a gép elé, Apa jött nézelődni, majd meguntam várni, hogy visszajöhessek, így 22 óra után nem sokkal le is feküdtem aludni, vagyis egyelőre csak tévézni.
Levike ott aludt mellettem, bár előtte nem sokkal még fent volt, úgyhogy nem mertem letenni. Livike egyébként úgy aludt el, hogy fogtam a kezét és feküdtem mellette a macin, de utána már aludt reggel 7:40-ig.
22:20 körül bejött Apa is, de Levike is maradt közöttünk, mert egyből felébredt és nyekergett, ahogy le akartam tenni. :( Most nagyon kényelmetlenül aludtunk, én is elfeküdtem a vállam/nyakam/hátam, Apa is. Levike nem mondta, de Ő biztos nem feküdte el semmijét, mert épp miatta nem tudtunk mi normálisan aludni. :((

7:40-kor mindketten egyszerre ébredtek, de így már nekünk sem lehetett tovább aludnunk. :(
Kb fél óra hancúrozás után felöltöztettem Őket, kivételesen most Livike nem vetkőzött le, pedig mindig az az első, hogy leveszi a hálózsákot meg a rugdalózót. :)
Apa 10:30 körül kiment horgászni, azt ígérte jön 14 óra körül, ami már nem jött össze, legalábbis a 14 órához közelebbi része nem. :( Így ma már megint nem sok mindent fogok tudni csinálni, jó lett volna kényelmesen, nyugisan bejárni egy két üzletet.. de már sötétben, hidegben, este felé kinek van kedve? :( Nekem nincs, azt biztos.

Időben ki szerettem volna vinni a gyerekeket, de csak elszöszmötöltem az időt evéssel, pakolással, egyebekkel, így 11:30-kor indultunk el babakocsival a játszótérre, csak mi hárman. :))
Most Levike hintázott az ölemben, de annyit, hogy már én fáradtam el benne.. Nem túl kényelmes az a hinta, alacsonyan van, tartani kell a lábam, szóval hosszú távon nem jó, de persze hintáztam Vele ameddig csak szerette volna. :)
Livike inkább homokozott, Levike is, meg a földet túrta... és kóstolta is sajnos. :((
12:30-kor indultunk haza, még maradhattunk volna, ha nem lettek volna éhesek, álmosak és egyre jobban nyűgösek. Jó idő volt, egy szál blúzban voltam, annyira meleg volt. :))

Majdnem 13 óra volt, amikor elkezdtük adni az ebédet. Ma a tegnapit kapták, de nem nagyon ették, legalábbis Livike. :( Levike jól evett, Livike pedig evett zsömlét, amit Mama megkent Neki a főzelékkel. :))
Ittak teát, ettek túrórudit, majd 13:15 körül mentek is aludni.
Itt tartunk jelenleg.
Este majd jövök valamikor...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)