2010. november 17., szerda

Szerda

Éjszakára Levike közöttünk maradt, mert egyből felébredt, amint le akartam tenni. :(
Sok idő óta először éjjel 3:40-kor Livike ébredt fel sírva, nem tudtam mi baja lehet, de miután megnéztem, hogy esetleg nem forró-e a teste és nincs-e belegabalyodva se a hálózsákjába, se másba, csináltam 90 ml tápszert és azzal szépen vissza is aludt.

Reggel 7:50 körül volt az ébresztő, de igazán már nem is tudom. Túl sok jelentősége úgysincs.
Megvoltak a szokásos reggeli és délelőtti dolgok: kávé, tea, gyerekeknek kaja, öltözés, pakolás, takarítás...stb.
A Dédi Mama kivételesen ma jött és nem csütörtökön... :))
Apa délre ment dolgozni...
Főztem rizst a gyerekeknek az ebédjükhöz...
10:40-kor öltözködés, babakocsi, irány a játszótér Dédi Mamával, majd hamarosan Apa is jött utánunk, hogy amíg nem kell mennie dolgozni (kb 11:30), ott tudjon lenni Ő is velünk. Három felnőtt - ha magamat is annak nézem:D - két gyerekre, hmm.. elég jó arány.. :)))
Miután Apa elindult még maradtunk pár percig, de már nagyon nyűglődtek, főleg Levike, aki már akkor is álmos volt, amikor elindultunk itthonról, így hazajöttünk, a Dédi Mama is elérte a szokásos buszát, talán nem kellett hozzá rohannia.

A gyerekekre rájuk fért a kiadós mosakodás, mert csak egyszer kellett a homokozóban elszólnom egy "hajrá"-t, már mindketten le is mentek mászásba, és hajráztak mint itthon a szobában szokták. :)) Szerintem minden testnyílásukban volt homok... :/
Természetesen volt ebéd is, a tegnapi zöldséges-üveges bébiételes keverékbe tettem rizst, azt ették. Elég jól. :) Krémtúró volt utána és tea.
12:15-kor már az ágyaikban voltak egy kis tápszerrel, és pár percen belül aludtak is. :)
Úgy tűnik nagyjából meglesz már a "normális" napirend az evések és az alvás idejét tekintve. :)

Livike 13:45-ig aludt, sírt, de ahogy kivettem még rajtam pihengetett vagy 10 percet, majd hirtelen felkelt és ment dolgára. :))
Levike 14:15-kor ébredt teljesen magától, így nem volt nyűgös. :)
Hamarosan csináltam gyümölcspépet, majd elmentem a gyógyszertárba és a kisboltba, Mama volt itt a gyerekekkel, Ő adta a gyümölcsöt is oda és játszottak is amíg odavoltam... (kb egy órát, 15 és 16 óra között...)
16 óra után Mama bement, mert Papa is haza ért, ettek, stb...
Mi a gyerekekkel elvoltunk, egy két rosszalkodás volt csak, de ennyi belefér...
17:30-kor adtam az uzsonnát, ma tojásos krumplit ettek, jóízűen és sokat, de azért a végén nem úsztam meg a maradék kiborítása nélkül....
Kaja után tea és játék a szobában.

19 óra körül jött vissza Mama, majd Papa is, volt még egy maratoni játszás, majd következett a fürdés.
Livikét Papa fürdette, talán amiatt, hogy ritkán van ilyen, nem is volt semmi baj, nem ellenkezett - kivéve a hajmosást -, tűrte a törölközést és az öltöztetést is, amit már Mama csinált.
Levikét is Papa fürdette, de én öltöztettem, Mama ágyazott, közben elpakoltam a fürdős cuccokat, úgyhogy megint volt itt mindenki mindent csinál állapot. :)) Gyorsan végeztünk... :)))

Mindketten az ágyaikban voltak, és csendben, fekve ettek.
Kijöttem, hogy pakolászok meg ugye a gép elé is leültem, majd amikor kezdődött a film nem is mentem be, csak hallgattam innen nagyjából, hogy ne keljenek fel azért, mert meglátnak. Erre az utolsó 2 percben Levike elkezdett visítozni, akkor már állt az ágyában, úgyhogy ennyi erővel nézhettem is volna a filmet...
Kivettem, hogy legalább Livikét ne ébressze fel, kapott még repetát és most elvan, de még nem alszik.

Ennyi lenne mára, holnap jövök valamikor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)