2010. november 26., péntek

Egy majdnem tökéletes éjszaka.. :) + péntek eddig

Az este továbbra is szépen aludtak a gyerekek, mindenki a helyén. :)
Apa 22:30-kor ért haza, még elvoltunk egy ideig, pakolásztunk, tervezgettünk, vonat- és buszmenetrendeket néztünk, hogy mivel és mikor is lenne jó indulnia.
Ma ugyanis kb mióta a gyerekek megvannak, a harmadik (vagy a negyedik) alkalom lesz, amikor Apa nem alszik itthon. Miskolcra utazott reggel, mert ma lesz a lányának a szalagavatója, az anyukájánál alszik és majd holnap jön haza valamikor.
Végül a reggel 7:33-kor induló vonatban állapodtunk meg, éjfél körül mentünk aludni mi is.
Levike 4:15-kor ébredt, kivettem, aludt is tovább azonnal közöttünk.

6 órakor felkeltünk, 6:50-kor Apa elindult én pedig bementem, hogy visszafekszem még.
Feküdni ugyan tudtam, de aludni már nem, mert Levike már kb 6:45-kor felébredt és a TV-t kapcsolgatta, erre Livike is felébredt, úgyhogy kivettem Őt is és egészen 8:10-ig lustálkodtunk még. :) Nagyon nem volt kedvem elkezdeni a napot, a gyerekek is jól elvoltak.. :) Borús, hideg időnek tűnt a kinti világ, jó lett volna egész nap a paplan alá bújva maradni, de ez ugye a két poronty mellett nem kivitelezhető élet. :))

Felkeltem, készülődtem, telt az idő. Ma súlyt is kellett mérnem, mert hónapforduló is van, de ezt majd írom külön bejegyzésbe, ahogy szoktam. :)
Hamarosan már mindketten az ágyaikban ették a kajájukat.
Levike vissza is szundított, még a porszívó hangjára sem kelt fel, pedig az Ő ágya alatt is matattam vele. :)))
Kb negyed órát alhatott, utána kikéredzkedett és játszottak Livikével.

Főztem ebédet Nekik, majd 11 órakor elkezdtem rendbetenni Őket, tisztába tevés, öltözés, és irány a babakocsi, Akkor szépen sütött a nap, bár hideg volt, meg is bántam, hogy nem vittem sapkát magamnak. :( Kesztyűm az volt, Levike végig vigyorogta az utat, mert a sapkáját folyton igazgatnom kellett, hogy ne legyen ki a füle, ahogy a fekete kesztyűs ujjaimmal hozzáértem az arcához, az nagyon vicces volt számára. :D
11:25-kor indultunk, mentünk egy jó nagy kört, majd 12:05-re értünk haza. A vége felé már igencsak ki kellett lépnem, mert most Livike tűnt úgy, hogy mindjárt elalszik... Szerencsére kibírta, sőt jól meg is ebédeltek, elégedett vagyok a mai evészetükkel. :) Maradt tegnapról egy pici alma-mandarinos, hozzáfőzött rizses keverék, abba tettem a ma főzött almafőzeléket hússal plusz még rizst, hogy elég sűrű legyen. :) Ettek utána túrórudit, majd teát is ittak.
12:30-kor tettük le Őket aludni.
Azóta nyugi van.
Kint mindjárt esik a hó szerintem... nagyon csúnya borulás jön, de ha úgy lesz sem ér váratlanul, egy hete ezt jósolják.

Itt tartunk most, remélem Livike nem fog felébredni, ahogy kiküldöm a posztot, mert mostanában úgy szokta. :(
Később jövök. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)