2010. november 4., csütörtök

... és a folytatás

Nem volt szívem felébreszteni Levikét, de 15:50-kor már csak úgy gondoltam, hogy a majdnem 3 óra alvás már túl sok ahhoz, hogy este el tudjon aludni. (van, hogy az egy óra is sok.) Óvatosan megsimogattam, Livikének most hiába mondtam, hogy jöjjön és birizgálja, ébressze Levikét, nem jött... Persze nem esett jól felébrednie, sírt, úgyhogy a pár perc rajtam pihenés most is jól jött. Akkor már Livike is partner volt, simogatta az arcát, majd beleragadt a hajába, amivel megint megríkatta Levit... :( Pár perc múlva már vidáman mászott le rólam és indult szétnézni, hogy mi változott a szobában addig, amíg aludt. :) (nagyjából semmi).
Megették a maradék gyümölcspépet, persze ezt is ketten, mert Livike is kért még. :)
Játszottunk, elég jó kedvük volt.
17:20 körül már kezdtek éhesek lenni, ebből kifolyólag türelmetlenek is lettek, visítottak, nyammnyammoltak, de úgy, mint akik soha életükben nem kaptak még enni. :(
Ma virslit kaptak uzsonnára, meg is ettek majdnem 4 egészet. :)

Papa 19:30 körül jött be, Mama még nem ért haza, valamikor 21 óra előtt jött, hazafelé késett a vonat, mármint várakozni kellett, mert volt valami baleset előttük.
Papa itt volt segíteni a fürdetés előtti játékban meg a fürdetésben is.
Livikét "kapta", elég jól sikerült a fürdés, bár a hajmosásnál volt egy kis nyekergés, de megoldották, törölközés közben megvolt a szokásos felállás, hátat fordítás, leülni/lefeküdni nem akarás, de csak készen lettek, nem is tartott sokáig. :)
Levikét én fürdettem, rendben volt ma is minden.
Mindketten az ágyaikban voltak, Levike pár perc után felkelt és álldogált, a filmet is megnéztem, még mindig állt, bár már kezdett nyekeregni is. Apa a film legvégére ért haza. Még meg sem ágyaztam addig, hátha elalszik Levike, de nem tette, így gyorsan kihúztam az ágyat és elkészítettem alváshoz.:)
Levikét kitettem, persze kellett a plüss kutyus is, Levike szemrehányóan közölte, hogy "vavava" , amire én be akartam tenni Levikét a kiságyába, elvégre ott a kutyus, de ezt nem különösebben díjazta a Legény. :D Tudtam én, hogy mit akar, hogy a kutya jöjjön ki mellé az ágyunkba. Úgy is lett.
Szépen elvolt egy ideig, de utána járkálni és nyűglődni kezdett... Meglett az ok: pár bogyó a pelusban. :) Miután rendbe tettem, kaját is kapott még, bevackolta magát Apa mellé és már alszik is.
Én is mindjárt, úgyhogy megyek is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)