2010. november 13., szombat

... és a folytatás

Livike 15 óra előtt pár perccel ébredt, Levike kb 20 perc múlva. Szerencsére nem voltak nyűgösek, egész nap elég jók voltak, csak este, fürdés előtt kezdtek megkergülni és széthajigálni mindent kb fél perccel azután, ahogy összepakoltam. (többször egymás után)

15:40-kor adtam gyümölcspépet, de alig ettek belőle. :( Adtam ivólevet, az ment...:)
A süti egyébként egész jó lett, bár nekem túl édes.. Majd keresek rendes receptet ilyen barnatészára, abban lehet variálni a cukorral is, bár kétségkívül tovább tart megcsinálni, mint így. :) Egynek elment, valószínűleg nem veszek többször ilyet. :)))

A gyerekekkel elvoltunk, egész délután játszottunk, a gyümölccsel is bepróbálkoztam még párszor, de egy-két kanálnyinál nem ettek többet.
17 óra után elkezdtem a melegszendvicskrém előkészületeit. Főztem tojást, majd összetörtem, tettem bele vajat, egy kis majonézt és mustárt, reszelt sajtot és apróra felvágott gépsonkát. Fűszereket nem adtam hozzá, hogy a gyerekek is ehessék. :)
17:30 körül el is kezdtem sütni, persze amint megérezték az illatokat heves nyammnyammolásba kezdtek mindketten. :))))
Végülis két és fél szeletet megettek, bár ez szendvicskenyér volt, tehát nem túl nagy szeletek. A lényeg, hogy ízlett a gyerekeknek. :)
Közben Apa is hazaért, 17:50 lehetett ekkor.
Kaja után kaptak teát, majd 19 óra körül újabb kísérletet tettem a gyümölcsre, ha már megcsináltam ne dobjam már ki... Ekkor elég sokat ettek, pont éjszakára, hát nem tudom mi lesz....

19:40 körül kezdtük a fürdést, Mamáék is akkor értek haza. Egyből jöttek is be, mert nem tudták, hogy Apa itthon van, biztos azért rohantak, hogy hazaérjenek fürdésre, bár amúgyis eléggé elfáradhattak egész nap... :))
Pár perc után mentek is, Levikét ezután fürdettem meg.
Rendben volt minden, mindkét gyerkőccel fürdés és öltözés terén.
Alvás terén viszont nagyon nincs rendben, még egyikőjük sem alszik. :(((
Megyek is, mert úgy látszik most hiába van bent Apa, nem elég... máskor Levike simán elalszik mellette. :(
Talán ha kapnak még egy kis repetát, hamarabb lesz alvás.

Ennyi lenne mára.
Holnap jövök valamikor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)