2010. november 12., péntek

... és a folytatás

Túl sok minden már nem történhet, bár még nem alszik egyik gyerkőc sem. :(
A délutáni alvás mindkettőjüknek 15:20-ig tartott. Livike ébredt elsőnek, majd pár perc múlva Levike is felébredt. Jó kedvük volt, még csak nem is nagyon rosszalkodtak később sem. (csak este a fürdés előtti időben...)

15:40-kor ettek gyümölcspépet, kb a felét, majd a másik felét is megették kb egy óra múlva.
Játszottunk, elvoltunk...
18 órakor kapták meg az uzsonnát, tojásrántottát ettek kenyérfalatkákkal, majd újra játék következett.
Mama 18:30 körül jött, 20:15-ig - amikor befejeztük a fürdést - itt is maradt. :)
18:45-kor gyorsan elszaladtam a Sparba, mert holnap biztos nem fogok tudni boltba menni, Mamáék mennek valahova, Apa dolgozik, egész nap egyedül leszek a gyerekekkel. Hát... nem nagyon várom, nehéz lesz. :(
19:20-ra értem haza, készülődtünk a fürdéshez és hamarosan el is kezdtük.
Ma mindkettőjüket Mama fürdette, mert Levit megint nem lehetett megfogni, annyira rohangált, aminek meg is lett az eredménye: kétszer is elesett a sarokban, a térdét és a lábujját ütötte meg... Az utóbbinál nagyon sírt. :( Vittem fürdeni, de nem ült le, így Mama fürdette meg, Neki leült...

Épp kezdődött a film, amikor már mindketten az ágyaikban voltak, Levit is a helyére tettem, nem balhézott, de nem is feküdt le.. a film végén már ott toporgott kutyussal a kezében, cumisüveggel a szájában, hogy vegyem ki. :)) Kivettem, evett egy darabig, de azóta nem akart feküdni. (már megint. :( )
Szokásához híven az előbb betojt, úgyhogy most már az sem lehet akadály, mégsem alszik.
Most kaptak mindketten repetát, hátha azzal elalszanak. Megasztár is van, nem panaszkodhatnak, hogy nincs zenés műsor. :))

Ennyi lenne mára, holnap majd megírom a folytatást (is) valamikor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)